Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2021: ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας, καριέρα και τα tips κάθε μήνα



Η νέα χρονιά φέρνει πολλές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και σας ωθεί να αναζητήσετε άτομα που μπορούν να σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους. Βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε επικοινωνία και εκπαίδευση, ταξιδέψτε, επανασυνδεθείτε με άλλους και καλυτερέψετε τη ζωή σας.

Από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο, να είστε πιο αισιόδοξοι για το τι ισχύει για το μέλλον σας και πιο πρόθυμοι να αναπτύξετε τη σκέψη σας πέρα του καθιερωμένου. Βρίσκοντας νέους στόχους θα γίνετε πιο ανεξάρτητοι.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση του τι συμβαίνει γύρω σας και θα εξαλείψετε κάποιες άχρηστες πληροφορίες. Ενισχύστε τη διαίσθησή σας, ώστε να προχωρήσετε σταθερά και όχι παρορμητικά στη λήψη αποφάσεων.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, ακολουθήστε αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας στηριζόμενοι στις ικανότητές σας και όχι σε δεκανίκια. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και εστιαστεί στα σχέδια των επόμενων χρόνων. Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ταλέντα σας με συναρπαστικούς τρόπους.

Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, θα βρείτε πολλές νέες ιδέες και σχέδια που θέλετε να αναλάβετε δράση. Θα είστε πιο πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες, αλλά μην αναλάβετε πάρα πολλές γιατί θα διασκορπιστείτε και θα μπερδευτείτε. Προσπαθήστε να επιλέξετε σε ποια θα πρέπει να εστιάσετε, ώστε να είστε βέβαιοι για τις κινήσεις σας.

Η έκλειψη ηλίου το Δεκέμβριο, σας ωθεί να δώσετε περισσότερη προσοχή στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Κάντε αλλαγές αναζωογόνησης στο χώρο σας που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα. Αποκαταστήστε σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και δώστε τους χρόνο να σας γνωρίσουν καλύτερα. 


Σχέσεις & Έρωτας

Το 2021 καλείστε να δείτε τον τομέα της αγάπης πιο σοβαρά για να μπορείτε να δίνετε αλλά και να παίρνετε. Όπως καταλαβαίνετε δε φτάνει απλά να είστε παθιασμένοι και αφοσιωμένοι, αν δε θέλετε σαν αντάλλαγμα να ασχολείστε πραγματικά με κάποιο πρόσωπο. Μπορείτε να προσελκύσετε έντονα συναισθήματα και να ζητήσετε και δεσμεύσεις, αφού το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί μαζί του τη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι αφήστε να σας πλησιάσουν μυστηριώδες άτομα που θα νιώθετε να σας μαγνητίζουν.

Να θυμάστε πως η πνευματική σύνδεση παραμένει σημαντική στις σχέσεις σας και σε αυτές που δεν υπάρχει εξασθενούν και τελειώνουν. Σίγουρα πρέπει να είστε πιο συμπονετικοί και να δίνετε στις σχέσεις σας, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν δίνετε τόσα που αποστραγγίζετε τον εαυτό σας και δεν παίρνετε τίποτα, γιατί έτσι θα είστε πιο ευάλωτοι σε εκείνους που έχουν κακές προθέσεις ή ρουφάνε την ενέργειά σας.

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, καλωσορίσετε νέες σχέσεις στη ζωή σας, γίνετε πιο ρομαντικοί αλλά καθορίστε τα όριά σας και μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς.

Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου που η Αφροδίτης θα κινείται ανάδρομα, θα φέρει στην επιφάνεια συναισθηματικά θέματα που δεν έχουν αντιμετωπιστεί ακόμη, ενώ μπορεί να εμφανιστούν πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας ζητήσουν επανασύνδεση και να τους αφιερώσετε χρόνο.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Οι ανάδρομες πορείες του Ερμή το 2021, στοχεύουν κυρίως τον επαγγελματικό σας τομέα το Φεβρουάριο, την καριέρα σας τον Ιούνιο και τα οικονομικά τον Οκτώβριο. Εργασιακά θα νιώσετε δυσαρέσκεια με ότι ασχολείστε και αν πραγματικά δε σας αρέσει η κατάσταση θα επιδεινωθεί περισσότερο. Ίσως θα χρειαστεί να αποσυρθείτε και να επικεντρωθείτε σε αυτό που πιστεύετε και είστε παθιασμένοι να κάνετε.

Από το Μάρτιο έως τον Απρίλιο θα έχετε ευκαιρίες να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να βάλετε μια τάξη στα τρέχοντα θέματά σας, αλλά να τα βρείτε και με τον εαυτό σας. Ολοκληρώστε τις εργασίες σας, κάντε μικρές αλλαγές και οργανωθείτε για να είστε πιο αποτελεσματικοί.

Η δεύτερη οπισθοδρόμηση του Ερμή τον Ιούνιο που αφορά την καριέρα και τους στόχους σας, θα σας κάνει να αμφισβητήσετε την κατεύθυνση σας και να μην είστε σίγουροι για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Μια μικρή παύση κρίνεται απαραίτητη για να αξιολογήσετε εάν κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο και για τους σωστούς λόγους.

Η τρίτη ανάδρομη πορεία του Ερμή τον Οκτώβριο, που επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα, θα προκαλέσει απροσδόκητα έξοδα κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο ανασφαλείς για τα χρήματα σας, ακόμα κι αν δεν έχετε πραγματικά προβλήματα. Προσπαθήστε να ενισχύσετε τα έσοδά σας, για να αποφύγετε το περίσσιο άγχος.

Συμβουλή

Αν χρειαστεί να καταναλώσετε πολλή σωματική και ψυχική ενέργεια για να επιτύχετε στόχους που σχετίζονται με τα χρήματα, θα αξίζει τον κόπο.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με βελτίωση στις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Περάστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας.

Φεβρουάριος: Εστιάστε περισσότερο στην εργασία και την υγεία σας. Σχεδιάστε το μέλλον σας και βελτιώσετε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε ευκολότερα την επιτυχία.

Μάρτιος: Αφήστε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας να φανεί και εκφραστείτε δυναμικά για να βελτιώσετε καριέρα σας.

Απρίλιος: Ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και φυσικά μην ξεχάσετε την υγεία σας.

Μάιος: Βρείτε τρόπους να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και ταυτόχρονα να φέρετε τη σταθερότητα στη ζωή σας που τη χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς..

Ιούνιος: Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα θα υπάρχει αναστάτωση και δε θα μπορείτε να επικεντρωθείτε με ευκολία στα σχέδιά σας. Μην αφήσετε τυχόν αποτυχίες να σας αποσπάσουν από τους στόχους σας.

Ιούλιος: Επικεντρωθείτε στα σχέδια και τους στόχους σας, για να επιστρέψετε στην κανονικότητα. Κάντε έναν απολογισμό της ερωτικής σας ζωής και σκεφτείτε τι αισθάνεστε πραγματικά για το σύντροφό σας.

Αύγουστος: Θα νιώθετε ανανεωμένοι και γεμάτοι θετικότητα. Είναι κατάλληλος μήνας για να αποδεχθείτε προσκλήσεις, να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

Σεπτέμβριος: Ο αυξημένος ρομαντισμός θα σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και θα αποζητάτε συνεχή επιβεβαίωση ότι εξακολουθούν να σας αγαπούν.

Οκτώβριος: Με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη, θα συνεχίσετε να ασχολείστε και να ψάχνετε νέα ενδιαφέροντα και έργα που θα μειώσουν το άγχος σας.

Νοέμβριος: Κρατάει την κοινωνική σας ζωή σε εγρήγορση, αλλά μέσα από νέες γνωριμίες θα αποκτήσετε ενδιαφέροντες φίλους και θα χαλαρώσετε.

Δεκέμβριος: Προβληματιστείτε σχετικά με το τι έχετε ζήσει τους μήνες που πέρασαν. Μάθετε από το παρελθόν για να κάνετε το 2022 ακόμη καλύτερο από το 2021.

Cover photo credits: Τim Walker

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός