Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας από Δευτέρα 28/12 έως 3/1

Πανσέληνος στον Καρκίνο:  Στο  φίνις της χρονιάς με συναίσθημα



 

 

Στις 28 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας. Στις 29 η Πανσέληνος στον Καρκίνο, προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να πρωτοστατεί. Θα αποζητάτε συναισθηματική ασφάλεια και θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί ή υιοθετήσετε ακραίες συμπεριφορές που θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα ακούσετε αρκετά για συνεργασίες αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν την καριέρα σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

 

ΚΡΙΟΣ: Επιδείξτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευελιξία, γιατί αυτό χρειάζεται. Κάποιες απρόσμενα ευχάριστες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη συναισθηματική σας ζωή. Μερικά από αυτά που θέλετε να κάνετε είναι ίσως επικίνδυνα. Έχετε τις δυνατότητες να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας σχέση, αλλά θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να παλέψετε για να κρατήσετε τη σχέση σας και όχι να εγκαταλείψετε με την πρώτη δυσκολία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με σταθερή την απόφαση να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, των σκέψεων και των ενεργειών σας, αφήστε πίσω το παρελθόν και σταματήστε να προτρέχετε των καταστάσεων, νομίζοντας ότι είστε αλάνθαστοι. Εσείς λοιπόν που διατηρείτε μια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να παραδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με τις αντιφάσεις σας, στο ερωτικό σας μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι υποχρεώσεις και τα ενδιαφέροντά σας είναι συνήθως μονόπλευρα και έτσι ο σταθερός προβληματισμός σας, είναι δέσμευση ή ανεξαρτησία, αλλά αυτό το μήνα φαίνεται πως η συντροφικότητα θα μετράει πολύ περισσότερο από την επίτευξη των στόχων σας. Εκ των πραγμάτων θα αποδειχθεί πως έχετε ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη, για να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ξεχνάτε τα όριά σας αλλά και τα όρια των άλλων. Επειδή έχετε συνήθως πάντα τύχη, δε σημαίνει ότι πρέπει να αγνοείτε βασικούς παράγοντες και κανόνες δεοντολογίας. Μη φοβηθείτε εάν δεχτείτε αντιστάσεις ή συκοφαντίες από κάποιους συνεργάτες σας. Είναι λογικό πως κάποιες αλλαγές που κάνετε να τους ξεβολεύουν, οπότε φροντίστε απλά εσείς να έχετε τεκμήρια.

 

ΛΕΩΝ: Με έξυπνους χειρισμούς θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε τη συμπαράσταση των άλλων. Σεβαστείτε τους όρους που θέτουν άτομα του εργασιακού σας χώρου και προσπαθήστε να μην εναντιωθείτε αν θέλετε να εφαρμοστούν όλα τα σενάρια και οι επιθυμίες σας. Οι ενέργειές σας πετυχαίνουν το στόχο τους και έχετε κάθε λόγο για να είστε χαρούμενοι. Όμως, μην επαναπαυτείτε τόσο εύκολα, γιατί έπεται και συνέχεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και οι άλλοι έχουν τις δικές τους. Αποφύγετε δογματική συμπεριφορά και μην το παίζετε ήρωες εκεί που δε χρειάζεται. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς, μια που η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Αποφύγετε τα κόλπα και τις πονηριές, για να μην έχετε δυσκολίες. Ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ότι αφορά τη σχέση σας, ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στο σύντροφό σας. Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας, ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν. Απέναντι σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας καταπιέζουν, να είστε λιγότερο ανεκτικοί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας. Βγάλτε από τη ζωή σας ότι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δε σας προσφέρει τίποτα, εκτός από πίκρα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε ότι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους. Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν. Για να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση. Προετοιμάστε το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση που οι γύρω σας την έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη. Εάν δε γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν μπορούν να προωθηθούν. Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Στηριχθείτε στην ομαδική εργασία, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας θέματα. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά. Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο. Μάθετε να λέτε όχι σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους.
 


Cover photo credits: Camila Akrans

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.