Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες. Αφήστε το χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαλαρώστε και διασκεδάστε πριν η κούραση σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα. Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο. Γεφυρώστε τις επαγγελματικές σας αντιθέσεις πριν γίνουν αιτία προβλημάτων.

 

ΛΕΩΝ: Ακούστε τις ανάγκες των στενών σας συνεργατών, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα. Μην είστε επιφυλακτικοί στις αλλαγές του επαγγελματικού σας χώρου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση. Φανείτε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε.  Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εξασφάλιση που ζητάτε από τους συνεργάτες σας δε θα σας δοθεί άμεσα. Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε συμπεράσματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει. Εάν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Αφού τα επαγγελματικά σας πάνε καλά, βάλτε σε προτεραιότητα τα συναισθηματικά σας. Ακούστε τις ανάγκες του συντρόφου σας γιατί έχει ξεπεράσει τα όριά του.

Cover photo credits: Signe Vilstrup

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου