Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 4 έως 10/1

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Κάθε στιγμή επιλέγω την υπευθυνότητα



Στις 6 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και γίνεστε περισσότερο ερωτικοί και αισθησιακοί, αλλά ταυτόχρονα πιο συγκρατημένοι στην εκδήλωση συναισθημάτων. Επαγγελματικά θα είστε πιο οργανωμένοι και σταθεροί στις απόψεις αλλά και αποφάσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους, όμως, να θυμάστε να έχετε περιορισμένο το πείσμα για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες. Στις 8 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας. Φέρνει χρήσιμες πληροφορίες για να τις εκμεταλλευτείτε αλλά και για υλοποίηση. Βοηθάει να είστε παρατηρητικοί και επινοητικοί,  επιμελείς, κοινωνικοί και αντικειμενικοί όπου χρειαστεί. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε σε ότι σας  ενδιαφέρει θα είστε εφευρετικοί. Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε.

 

ΚΡΙΟΣ: Είναι απαραίτητο σε εσάς για να μπορέσετε να προχωρήσετε, αυτό που θα δημιουργηθεί να μην είναι επιπόλαιο ή πρόσκαιρο. Μια τάση αδιαφορίας από το σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομονωθείτε λίγο στις σκέψεις σας. Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας το δημιουργούν. Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας, για να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθείτε. Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει το φόβο σας, για να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε. Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούρια πορεία. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ακόμα και αν ακόμα χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ότι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές, μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις. Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε. Ότι πιο ουσιαστικό έχετε, χρησιμοποιήστε το  ως βάση, για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Μη φοβηθείτε να κάνετε έναν απολογισμό, για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

 

ΛΕΩΝ: Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι. Έχετε την τάση να υπερβάλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας. Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Μην εκφράζετε με λάθος τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δε θα σας καταλάβει κανείς. Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε. Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ότι κάνετε, γιατί όταν θα μετανιώσετε θα είναι πολύ αργά.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ριζική αναθεώρηση σε ότι θα αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας, κρίνεται απαραίτητη. Με καινούριες πληροφορίες μέσα στο μυαλό σας για το πώς θέλετε να λειτουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα ανοίξετε καινούριους δρόμους για την ερωτική σας πορεία. Η εβδομάδα έχει πολλές απαιτήσεις αλλά παράλληλα και ικανοποιήσεις σε όλους τους τομείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κούραση σας θα είναι αρκετή αλλά θα συνοδευτεί από μεγάλη εύνοια στον οικονομικό σας τομέα και τον εργασιακό σας χώρο και έτσι θα υπάρχει θετικό αντιστάθμισμα. Θα νιώσετε πως το φορτίο των ευθυνών που έχετε αναλάβει είναι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε. Μειώστε ζήλια, κτητικότητα και μην κλείνετε τα αυτιά σας σε παράπονα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε συνέπεια, αφήνοντας τη θεωρία και περνώντας στην πράξη. Είστε αρκετά ευαίσθητοι και αυτό φαίνεται πως οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν εύκολα και σας παρεξηγούν. Δε φταίνε αυτοί, αλλά εσείς που κρύβεστε συνέχεια. Προσέξτε τις κινήσεις σας, γιατί από εσάς θα εξαρτηθούν πολλά στα επαγγελματικά, αλλά και στα ερωτικά σας. Στις διαφορές δείξτε συμβιβαστική διάθεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο συναισθηματικό σας τομέα δείξτε ευαισθησία και κατανόηση. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές και επαγγελματικές σας δοσοληψίες για να βγείτε κερδισμένοι. Μπορεί η στρατηγική που ακολουθείτε να είναι σε γενικές γραμμές σωστή, αλλά οι περιστάσεις αυτή τη στιγμή απαιτούν ευελιξία, υπομονή και τακτ από εσάς. Μειώστε το πείσμα σας και συνεργαστείτε περισσότερο για να έχετε καλά αποτελέσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας, προκειμένου να κρατηθούν χρήσιμες ισορροπίες στην εργασία, στον οικονομικό σας τομέα αλλά και στις σχέσεις σας. Μην απελπιστείτε γιατί θα τα καταφέρετε και στα δύσκολα. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας εκνευρίζουν με αυτά που σας λένε, αλλά θα σας δώσουν τη βοήθειά τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε την ηθική και πρακτική βοήθεια φίλων και συγγενών. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και μη μεγαλοποιείτε τις ελλείψεις σας, καθώς την κατάλληλη στιγμή θα έχετε την υποστήριξη που πρέπει για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Θα υπάρχει ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό κάντε πρόγραμμα και ξεκινήστε, αφήνοντας πίσω ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.