Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Ιανουαρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα  Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας περιορίσουν στις κινήσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ζητήστε από τους άλλους αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας προσφέρουν. Όταν πεισμώνετε είναι δύσκολο οι άλλοι να σας δικαιώσουν για τις απόψεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί χωρίς να επιτρέπετε να σας βάζουν στο μικροσκόπιο. Η πλούσια φαντασία θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε άψογα στις ανάγκες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη βοήθεια της λογικής και της σύνεσης, δώστε λύσεις στα προβλήματά σας. Έχετε τον τρόπο σας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

 

ΛΕΩΝ: Απλοϊκές πολιτικές δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε σοβαρά θέματα. Προσπαθήστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φανείτε πιο ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά λόγω συνθηκών. Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Ερμηνεύστε κάποια λόγια συνεργατών σας, για να μπορέσετε να προλάβετε τις εξελίξεις. Μη επαναπαύεστε στους άλλους γιατί θα είστε έρμαια των επιθυμιών τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το στρες και η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε πρακτικούς τομείς κούρασαν τον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στηρίξτε φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς. Μην παρασυρθείτε από χίμαιρες γιατί η προσγείωσή σας θα είναι ανώμαλη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν κάνετε βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις, σίγουρα κάνετε λάθος. Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία και όχι με συναισθηματισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά. Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

 

ΙΧΘΥΣ: Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και κοινωνική ζωή σας. Μην αποκαλύψετε προσωπικές σας στιγμές σε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

Cover photo credits: @Eduardo Fiorindo 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.