Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Τρίτης 2 Φεβρουαρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα  Λεούση



 

 

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά γιατί θα παρεξηγηθείτε. Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις των άλλων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχθείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει. Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα τα οποία ξέρετε ότι δε θα αλλάξουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην υποτιμάτε γεγονότα που ξέρετε πως επηρεάζουν τον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μην επιτρέψετε στον κάθε άσχετο να παίξει με το νευρικό σας σύστημα.

 

ΛΕΩΝ: Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά και δίκαια, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα. Μη γίνετε έρμαιο των καταστάσεων, γιατί υπάρχουν δυνατότητες να λυθούν υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία επαγγελματική σας πρόταση θα υποστηριχθεί από τους συνεργάτες σας. Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και μαζί με αυτήν και την ψυχική σας διάθεση.

 

ΖΥΓΟΣ: Εκφραστείτε δημιουργικά για να δείξετε τα κρυφά σας ταλέντα. Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με ρεαλισμό όλα μπορούν να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας. Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμα και αν θα χρειαστεί να απομονωθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγηση με το σύντροφό σας. Λειτουργήστε διπλωματικά αν κάποια βασική σας επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μια από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αναγκαστείτε να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Η υπερβολή θα πρέπει να αποφευχθεί ώστε να ασχοληθείτε άμεσα με προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στους στόχους σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.