Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου

Ημερήσιες προβλέψεις από την Άντα  Λεούση



 

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις. Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πλέον έχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ότι συμβαίνει γύρω σας και κυρίως να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για την καινούρια χρονιά θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή, όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βασιστείτε στις γνώσεις και στις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σας.

 

ΛΕΩΝ: Ενισχύεται  η ζωτικότητα, το κέφι και η δημιουργικότητά σας. Έχετε ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σας προσφέρουν και σε αυτό που εσείς προσφέρετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε αρκετά προβλήματα. Οι επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις προσφέρονται για να περάσετε τις απόψεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε στα οικογενειακά σας θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας θέματα πριν τα έξοδα ξεπεράσουν τα έσοδα. Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν το συναισθηματικό σας κόσμο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην εξαντλείτε τα όρια και τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που σας κουράζουν. Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος. Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

 

ΙΧΘΥΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Όσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει ένα παθιασμένο έρωτα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου