Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα περάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο σύμφωνα με το ζώδιό σου

Είτε single είτε με το ταίρι σου, δες τι προβλέπουν τα άστρα για τη γιορτή των ερωτευμένων



Τώρα θα μου πεις όλα τα είχαμε ο Άγιος Βαλεντίνος μας έλειπε. Για να σε βοηθήσουμε πάντως να περάσεις τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου –είτε πιστεύεις σε αυτήν είτε όχι, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι solo– όσο γίνεται πιο όμορφα (ή πιο ανώδυνα) ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας για να δεις τι προβλέπουν οι πλανήτες για σένα (και το ταίρι σου).

Κριός

Single: Ως ζώδιο της φωτιάς και το πρώτο του ζωδιακού κύκλου, λατρεύεις να ακολουθείς στις τελευταίες τάσεις, καθώς θες να είσαι η πρώτη που θα δοκιμάσει ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Μπορείς πάντα να αφεθείς εκείνη τη μέρα να κακομάθεις τον εαυτό σου λίγο παραπάνω, με μια σούπερ περιποίηση ομορφιάς ή παραγγέλνοντας από το gourmet delivery της περιοχής σου.

Σε σχέση: Με κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη δράσης, είσαι από τη φύση σου ανταγωνιστική, και σου αρέσει να παίζεις μόνο για να κερδίσεις. Αν λόγω καιρού δεν θέλετε να κάντε κάτι έξω, μπορείτε με τον σύντροφό σας να δείτε μαζί την αγαπημένη σας ομάδα να παίζει ή να παίξετε μαζί αθλητικά παιχνίδια στην κονσόλα ή επιτραπέζια και για να τιμήσετε και τον Άγιο βάλτε ως έπαθλο κάποια πικάντικη ερωτική ανταμοιβή, από ένα ερωτικό μασάζ μέχρι την εκπλήρωση μιας κρυφής φαντασίωσης.

Ταύρος

Single: Ως σταθερό ζώδιο της γης, έχεις ξεχωριστές, συγκεκριμένες απόψεις - και μία από αυτές είναι ότι αξίζεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου! Με χαρά λοιπόν θα μείνεις στο σπίτι, απολαμβάνοντας ένα αγαπημένο κρασί ή παραγγέλνοντας μια gourmet σπεσιλιτέ και παρακολουθώντας ταινίες ή σειρές που έχεις δει τουλάχιστον 1.000 φορές, φορώντας τις σατέν σου πιτζάμες.

Σε σχέση: Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, σίγουρα θα θελήσεις να ενισχύσεις τον ρομαντισμό με το ταίρι σου. Με αναμμένα κεράκια, τούρτα σε σχήμα καρδιάς, μπουκέτα από τριαντάφυλλα και αφρώδες κρασί, αυτή η γιορτή έχει επινοηθεί ειδικά για εσάς.

Δίδυμοι 

Single: Χάρη στο περίεργο, γεμάτο μυαλό σου και την κοινωνική σου φύση, είσαι η βασίλισσα που έχει ένα γεμάτο ημερολόγιο. Δύο χρόνια μετά την πανδημία ήρθε η στιγμή να το ρίξεις πάλι έξω - να δεις πολύ κόσμο και να χαρείς τη συναναστροφή.

Σε σχέση: Με κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη  της επικοινωνίας, θα ήθελες να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου αλλά και με άλλα ζευγάρια μαζί, το ιδανικό θα ήταν να ήσασταν αποκλεισμένοι στα χιόνια με φίλους σας.

Καρκίνος

Single: Για σένα η αγάπη είναι παντού και δεν πτοείται ούτε από το κρύο αλλά ούτε και από μέρες σαν του Αγίου Βαλεντίνου. Θα νιώσεις άνετα αν περάσεις τη μέρα στο τηλέφωνο λέγοντας στους φίλους και την οικογένειά σου πόσο τους αγαπάς – με την ελπίδα να σου πουν κι εκείνοι το ίδιο.

Σε σχέση: Είσαι από τα ζώδια που τους αρέσει να φροντίζουν και να περιποιούνται το ταίρι τους. Πέρασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαγειρεύοντας ένα γεύμα που λατρεύετε και οι δύο. Ή, εάν έχετε εξαντληθεί στην κουζίνα, παραγγείλετε ένα γκουρμέ γεύμα. Η σύνδεση με αυτόν τον τρόπο μπορεί να θέσει τον τόνο για πιο αισθησιακές απολαύσεις που επιθυμείς, όπως να κάνετε εναλλάξ μασάς ή να κάνετε μπάνιο μαζί.

Λέων

Single: Ως ηγέτης του πέμπτου οίκου του ρομαντισμού, να μη σου αρέσει να περάσεις μόνη σου τη μέρα αυτή. Απόλαυσε μια περιποίηση φροντίδας στο σπίτι ενώ παρακολουθείς ξανά το Bridgerton. Αν ταυτόχρονα μιλάς και με την κολλητή σου θα είναι σαν να μη σου λείπει τίποτα.

Σε σχέση: Θες για σένα και τον σύντροφό σου αισθησιακές απολαύσεις. Καινούργια εσώρουχα, σατέν σεντόνια, αιθέρια λάδια σε όλο το σώμα και παγωμένη σαμπάνια με φράουλες για να εξερευνήσεις στη συνέχεια αυτό το παιχνίδι ρόλων ή μια κρυμμένη σου φαντασίωση. Απλώς αφέσου και απόλαυσε.

Παρθένος

Single: Ως το μεταβλητό, ρεαλιστικό σημάδι της γης, που κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή, είσαι ευαισθητοποιημένη για την υγεία και αναζητάς καθημερινά τρόπους για να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Ένα μάθημα γιόγκα ή διαλογισμού και, στη συνέχεια, ένα πράσινο smoothie ή μια πλούσια σαλάτα με κινόα θα σε κάνουν να περάσεις αυτή τη μέρα, φροντίζοντας σώμα και νου.

Σε σχέση: Μια βόλτα στη θάλασσα ή τζόκινγκ με τον σύντροφό σου κι ύστερα ζεστό αφρόλουτρο προτού παραδοθείτε σε έναν μπουφέ με εκλεκτές γεύσεις που θα έχεις ετοιμάσει (ή παραγγείλει) κάνοντας σχέδια για τα επόμενα κοινά σας ταξίδια.

Ζυγός

Single: Το βασικό ζώδιο του αέρα που διέπεται από την κοινωνική, όμορφη Αφροδίτη, σου αρέσει να είσαι με κόσμο και να φλερτάρεις, παίζεις τις εφαρμογές και τα κοινωνικά δίκτυα στα δαχτυλάκια σου, οπότε σε βλέπω να ψάχνεις για ταίρι στο chat χαζεύοντας παράλληλα το All about love και ακούγοντας το In the mood for love στο repeat.

Σε σχέση: Όχι μόνο o Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, αλλά επιβλέπει τον έβδομο οίκο συνεργασίας - έτσι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτιάχτηκε για σένα. Θα έχεις γράψει χειρόγραφη κάρτα που θα συνοδεύει το δώρο σου, που μπορεί να είναι από ένα ρομαντικό δείπνο, ένα μασάζ που θα προσφέρεις ή ολόκληρη… εσύ σε συσκευασία δώρου.

Σκορπιός

Single: Ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού που συνοδεύεται από δράση, τον σέξι Άρη και τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα, είσαι σε επαφή με τη σεξουαλικότητά σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η σημερινή γιορτή είναι αφορμή να χαλαρώσεις και να προσφέρεις απόλαυση στον εαυτό σου – όπως εσύ την ορίζεις.

Σε σχέση: Η σύνδεση με τον σύντροφό σου στην κρεβατοκάμαρα -με τρόπο που τον αισθάνεσαι ευχάριστο όχι μόνο σωματικά αλλά συναισθηματικά και διανοητικά - είναι απαραίτητο για σένα. Θα ήσουν ενθουσιασμένη με ένα πλούσιο γεύμα (κατά προτίμηση μια κλασική αγαπημένη σου επιλογή). Ωστόσο, θα είσαι ακόμη πιο ικανοποιημένη αφιερώνοντας χρόνο στην εκπλήρωση μιας μακροχρόνιας φαντασίωσης, να πειραματιστείς με ένα φετίχ ή να αλλάξεις το τυπικό ερωτικό παιχνίδι.

Τοξότης

Single: Καθώς το μεταβλητό σημάδι φωτιάς κυβερνάται από τον χαρούμενο, εκτεταμένο Δία, είναι φυσικό να αισθάνεσαι αισιόδοξη και τυχερή. Η στάση YOLO θα μπορούσε να σε ωθήσει να βρίσκεσαι από τη μία κοινωνική εκδήλωση στην άλλη.

Σε σχέση: Ως το κυρίαρχο σημάδι του ένατου οίκου περιπέτειας και συνεχούς μάθησης, προσβλέπεις σε ευκαιρίες που σου επιτρέπουν να διευρύνεις το μυαλό σου και να εκπληρώσεις την περιπλάνησή σου. Αν δεν έχεις ήδη κλείσει τα εισιτήριά σου, ετοίμασε μια βραδιά αφιερωμένη σε κάποιον ξωτικό προορισμό με γεύσεις, μουσικές αλλά και ταινίες αφιερωμένες σε αυτόν.

Αιγόκερως

Single: Με κυβερνήτη τον Κρόνο - τον πλανήτη των κανόνων, των κανονισμών και της αργής, σταθερής σκληρής δουλειάς - είσαι ρεαλίστρια και παραδοσιακή στην καρδιά. Προσηλωμένη στους στόχους σου, ξέρεις να εκτιμάς την παρέα του εαυτού σου κι έτσι δεν σε πτοεί να περάσεις τη μέρα σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις σου.

Σε σχέση: Θα προτιμούσατε να λείπετε σε ταξίδι, αν δεν το έχετε ήδη κάνει αρκεστείτε στο να περάσετε τη μέρα κάνοντας με τον σύντροφό σας πράγματα που αγαπάτε, από μια κοντινή βόλτα βλέποντας το άλμπουμ με τις κοινές σας φωτογραφίες.

Υδροχόος

Single: Με κυβερνήτη τον εκκεντρικό Ουρανό, δεν είσαι οπαδός της σύμβασης κι έχεις έναν φυσικό κυνισμό. Παρόλο που δεν πιστεύεις στις «καταναλωτικές» εορτές, σου αρέσει να προσφέρεις αγάπη, οπότε μπορείς να περάσεις τη μέρα στέλνοντας ευχές σε ζευγαρωμένους φίλους σου, απολαμβάνοντας το κρασί και την ησυχία σου.

Σε σχέση: Ως ζώδιο του αέρα και ηγέτης του ενδέκατου οίκου δικτύωσης και φιλίας, έχεις την τάση να μαζεύεις πλατωνικές επαφές, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις  συχνά έναν τόνο προσκλήσεων για να διαλέξεις. Θα θες να συνδυάσεις τους φίλους με τον σύντροφό σου.

Ιχθύς

Single: Ως το μεταβλητό ζώδιο του νερού και του ζωδιακού κύκλου, έχεις ενσυναίσθηση και δημιουργικότητα. Εκφράζοντας τον εαυτό σου μέσα από διάφορες μορφές τέχνης - από το θέατρο ή την ποίηση έως το χορό - μπορεί να σε βοηθήσει να εργαστείς με συχνά έντονα συναισθήματα. Οπότε κι αυτή τη μέρα αφέσου να εκφραστείς ελεύθερα μέσω της τέχνης.

Σε σχέση: Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, είσαι ο ορισμός ενός απελπισμένου ρομαντικού του οποίου το κεφάλι είναι στα σύννεφα. Η ίδια ενέργεια που τροφοδοτεί τη τάση φυγής σου μπορεί να διοχετευτεί σε πνευματικές αναζητήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως ένας όμορφος τρόπος για να συνδεθείς με το σύντροφό σου. Ένα ψυχικό, αισθησιακό χόμπι (ρέικι, αρωματοθεραπεία, ταντρικό σεξ) μπορεί να σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.