Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές



 

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη ούτε μία ευκαιρία για διασκέδαση να σας ξεφύγει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη σχέση σας και παίρνετε λάθος αποφάσεις. Κάντε λίγο υπομονή και ηρεμήστε για να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν έγιναν παρεξηγήσεις με τους φίλους σας μη τα βάζετε μόνο με τους άλλους. Βρείτε τρόπους να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα.

 

ΛΕΩΝ: Για ότι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας αποκτήστε περισσότερη σιγουριά. Τα καλύτερα ατού σας για σήμερα είναι η άμεση προσαρμογή και η διπλωματία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο και αποφύγετε διενέξεις για ψιλοπράγματα. Αρκετές φορές υπερβάλετε στην κριτική που ασκείτε και πληγώνετε τους άλλους.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας, σας δίνει πολύτιμες διεξόδους. Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αντοχές σας αυξάνονται ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας. Έχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανάλαφρη ώστε να προχωρήσετε σε ερωτικά ξεκινήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούριες προτεραιότητες. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας εξαναγκάσουν να πάρετε άμεσα θέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει. Ίσως αισθανθείτε μετέωροι κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας.

 

ΙΧΘΥΣ: Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε, αρχίζει να δικαιώνεται. Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα