Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Love is back: τι φέρνει η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε κάθε ζώδιο

Ανανέωση της ερωτικής και αισθηματικής σου ζωής, εδώ και τώρα!



 

Στις 25 Φεβρουαρίου, η τρυφερή Αφροδίτη μετατοπίζεται στο ονειρικό υδάτινο ζώδιο του Ιχθύ, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σε ενθαρρύνουμε να ονειρευτείς μεγάλα όνειρα ειδικά σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή.             

Τώρα που ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε, θα έχεις ένα πολύ πιο σαφές όραμα για το τι ακριβώς ψάχνεις όσον αφορά τις σχέσεις, τη σεξουαλική ζωή και τις συνεργασίες σου. Η Αφροδίτη στον Ιχθύ σε καλεί να ακολουθήσεις την καρδιά και τη διαίσθησή σου. Σεξουαλικά, συναισθηματικά και πνευματικά, όσο βαθιά είσαι διατεθειμένη να φτάσεις με τον σύντροφό σου. Σε ενθαρρύνει να απελευθερώσεις τυχόν τοξικές καταστάσεις από το παρελθόν, και αντίθετα να καλωσορίσεις την άνευ όρων αγάπη και το δελεαστικό σεξ που θα ξεδιψάσει τη δίψα σου για επαφή. Επιπλέον θα εμφανίσει πολλές βαθιά ριζωμένες συναισθηματικές ευαισθησίες και κρυφές αλήθειες. Ως το δωδέκατο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, η ενέργεια των Ιχθύων αποκαλύπτει αυτό που πρέπει να απελευθερώσεις για να μετασχηματιστείς εντελώς και να ξεκινήσεις μια νέα αρχή. Η Αφροδίτη στον Ιχθύ είναι εδώ για να σου υπενθυμίσει ότι αξίζεις την αγάπη που αναζητάς. Με λίγη υπομονή και αυστηρά συναισθηματικά όρια, είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων σου (ναι, συμπεριλαμβανομένων αυτών των ονείρων). Οτιδήποτε είναι δυνατό αυτό το μήνα. Απόλαυσε την αγάπη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avatriix Astrology (@avatriix_astrology)

ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές, το σόλο σεξ είναι το καλύτερο σεξ. Αυτόν τον μήνα θα φτάσεις στην κορύφωση, γεμάτη σεξουαλική ένταση και ανυπομονείς για απόλαυση. Αφιέρωσε χρόνο στο πρόγραμμά σας για λίγο «αυτο-αγάπη», ακόμη καλύτερα αν αφήσεις χώρο για έναν υπνάκο ή δύο μετά. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα συναισθήματά σου μετά και σημείωσέ τα. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο εκκίνησης για μετασχηματιστική θεραπεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πράγμα για σένα, στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ότι γνωρίζεις ακριβώς πώς να ενεργοποιήσεις τον καθένα γύρω σου με μόνο το λεπτό βλέμμα και τη φυσική σου παρουσία. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς που βρίσκονται στον κοινωνικό σου κύκλο αυτόν τον μήνα. Κάποιος που μπορεί να έχει τα μάτια του πάνω σου για αρκετό καιρό τώρα μπορεί τελικά να ομολογήσει τα συναισθήματά του. Αν σου αρέσει, αναζήτησέ τον - ναι, ακόμη και στο Zoom. Ώρα να ταρακουνήσει τον εαυτό σου και να δοκιμάσεις κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να βρεθείς να εργάζεσαι αργά το βράδυ τις επόμενες εβδομάδες. Ενώ το σεξ στο γραφείο είναι εκτός ορίων, τι σε εμποδίζει να ρωτήσεις τον συνάδελφο σου για ένα διαδικτυακό δείπνο, στο οποίο μπορεί να ακολουθήσει το «επιδόρπιο»; Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις email μέχρι το πρωί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λαχταράς μια περιπέτεια στην κρεβατοκάμαρα… Είσαι έτοιμη να υπερβείς το όριο και να ζήσεις κάτι που δεν είχες κάνει ποτέ πριν. Ψάχνεις κάποιον που είναι πρόθυμος να πάει πέρα ​​από τις συμβάσεις για να σε γοητεύσει. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι υπερβολικά τα πράγματα και απλώς πήγαινε με τη ροή. Τον Μάρτιο, θα έχεις μια εντελώς νέα σειρά προσδοκιών για αυτό που χρειάζεσαι από τον σύντροφό σου σεξουαλικά.

ΛΕΩΝ

Αξίζεις νυχτερινές ανταμοιβές για όλη τη δουλειά που κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς ο Άρης στον Ταύρο στηρίζεται στον δέκατο οίκο της καριέρας σου. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες να αναδεικνύει το όγδοο οίκο του σεξ, η παραμικρή αφή ή φιλί θα σε κάνει να ενεργοποιηθείς αμέσως. Θα είσαι έτοιμη για τον δεύτερο και τον τρίτο και τέταρτο γύρο στο κρεβάτι - απλώς βεβαιώσου ότι ο σύντροφός σου είναι κάποιος που μπορεί να συνεχίσει! Κάποιος είπε σεξ για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό; Το αξίζεις, Λέων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σεξουαλικά, επιθυμείς να δεσμευτείς σε εκείνο ειδικά το άτομο που έχει καταστήσει σαφές ότι είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι εντάξει να είσαι συγκεκριμένη για το με ποιον θα μοιράζεσαι οικείες στιγμές. Ακόμα κι αν δεν είσαι σε μια δεσμευμένη σχέση, θες να ξέρεις ότι το σεξουαλικό σας παιχνίδι μπορεί να τον κάνει έτοιμο να αφήσει τα πάντα για σένα. Κάνε την κίνησή σου και ταρακούνησε τον κόσμο του!

ΖΥΓΟΣ

Το after care –δηλαδή μια συστηματική φροντίδα– είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα, Ζυγέ. Είτε σου αρέσει να αγαπάς τον εαυτό σου είτε έχεις ένα σύντροφο, ο τρόπος με τον οποίο τείνεις να ικανοποιείς τις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες είναι εξαιρετικά σημαντικός. Μια χαλαρωτική συνεδρία αγκαλιάς ή ένα ζεστό αφρόλουτρο για να καταπραΰνει το σώμα σου είναι ακριβώς που χρειάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς η Αφροδίτη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο της μοίρας και της αληθινής αγάπης, το σεξ θα πρέπει να μοιάζει σαν μια ανάσα καθαρού αέρα. Η κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά η παιδική χαρά σου, και κάθε ανάγκη και επιθυμία σου θα ικανοποιηθεί επίσης. Όσο περισσότερο απελευθερώνεις την αισθησιακή πλευρά σου, τόσο περισσότερο αξιοποιείς την προσωπική σου απελευθέρωση. Απόλαυσε εκείνες τις στιγμές που σημαίνουν χαρά, με τον εαυτό σου ή τον σύντροφό σου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλασες κατά τη διάρκεια του σεξ;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε σου αρέσει στον καναπέ, στον πάγκο της κουζίνας ή στην μπανιέρα, καμία γωνία στο διαμέρισμά σου δεν αποτελεί περιορισμό για την ερωτική σου ευχαρίστηση! Η Αφροδίτη στον Ιχθύ αναδεικνύει τον 4ο οίκου του σπιτιού σου, και θα απολαύσεις απόλυτα ένα νέο χώρο για να παθιασμένες αναμνήσεις. Είτε στο σπίτι σου είτε στο δικό του, η απόλαυσή σου θα ανέβει επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως είναι καιρός να τα ανάψεις λίγο τα πνεύματα στην κρεβατοκάμαρα με κάποια ίσως πικάντικη ερωτική συνομιλία με τον σύντροφό σου. Αλλά, ακόμα κι αν δεν είσαι έτοιμη με τη νέα σου γνωριμία να περάσετε στο σεξ, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείς με το σώμα σου και το σώμα του. Κάντε μαζί ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή προσφέρετε εναλλάξ μια συνεδρία ερωτικού μασάζ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να μετατοπίζεται από το ζώδιό σου, όπου όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω σου, συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι  μόνο καραμέλα για τα μάτια, αλλά και τροφή ψυχής. Η Αφροδίτη στον Ιχθύ είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις την αξία σου και τι εκτιμάς περισσότερο στις σχέσεις. Ίσως προτιμάς να επενδύσεις το χρόνο σου στον εαυτό σου αυτόν τον μήνα: Χάιδεψε το σώμα σου και απόλαυσε μερικά νέα σεξ παιχνίδια για να έχεις τον οργασμό σου στα χέρια σου. Ώρα να βάλεις τον εαυτό σου προτεραιότητα.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να λάμπουν στο ζώδιό σου, περιμένεις όλοι να διεκδικούν λίγη από τη λάμψη σου. Αξιοποίησε την αυτοπεποίθησή σου προκειμένου να ορίσεις νέα όρια σε όποιον επιλέξει να σου φέρεται πιο κάτω απ’ όσο σου αξίζει. Απελευθέρωσε την ενέργειά σου για να ανακτήσεις τον χρόνο σου και απολαύσεις το σεξ που σου αξίζει. Είναι ώρα να λάμψεις και να πάρεις όλη την απόλαυση που δικαιούσαι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30