Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου

Πιο σίγουρη σήμερα για το τι θέλεις από τις σχέσεις σου αλλά και για τον τρόπο για να τις κατακτήσεις



 

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να δείτε πιο αισιόδοξα τις προσωπικές σας σχέσεις και να τολμήσετε να προτείνετε κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό και να είστε σίγουροι ότι θα εισακουστείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να μη στηρίζεστε οικονομικά μόνο σε υποσχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θέματα θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αλλά και αρκετές καθυστερήσεις που δεν είχατε υπολογίσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις αισθηματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αλλά αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις ή να κάνετε σχόλια που θα αφορούν τη ζωή τρίτων προσώπων.

 

ΛΕΩΝ: Μην εκνευρίζεστε με τις καθυστερήσεις ή τα εμπόδια που προκύπτουν, γιατί δε θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σωστά τα καθημερινά σας προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να είστε εμπαθείς με τους στενούς συνεργάτες σας. Προτιμήστε τη σιωπή ή την ήπια τακτική απ’ το να πείτε κάτι που θα πληγώσει τους άλλους.

 

ΖΥΓΟΣ: Επωφεληθείτε από τις πρόσφατες γνωριμίες σας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μην παρασύρεστε από κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες γιατί σας ανοίγονται καινούριοι ορίζοντες δραστηριοτήτων. Είναι καιρός να μπει μια τάξη και εσείς να ξεκουραστείτε ουσιαστικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις που δεχθήκατε τελευταία κλόνισαν την αντοχή σας. Γίνετε πιο ρεαλιστές, καθώς ο ρομαντισμός που σας διακρίνει κάποιες φορές σας εμποδίζει να απομυθοποιήσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα αποφασιστικής σημασίας τόσο για την οργάνωση των επαγγελματικών σας υποθέσεων όσο και για την εξέλιξη μιας όμορφης συναισθηματικής ιστορίας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεδιπλώστε το δημιουργικό σας ταλέντο και αξιοποιήστε κάποιες σοβαρές προτάσεις που θα σας γίνουν. Δημιουργήστε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν σημαντικές αναθεωρήσεις στο συναισθηματικό σας τομέα. Μια αλλαγή που μάλλον θα σας φανεί άβολη, είναι σκόπιμη για το μέλλον.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.