Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 2 Μαρτίου

Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ότι περιμένεις έρχονται σήμερα μέσα από τα γεγονότα



ΚΡΙΟΣ: Μια καινούρια προσφορά που θα σας γίνει, θα σας κάνει να δείτε τις δυνατότητες που έχετε. Δεν υπάρχει λόγος να ποντάρετε πολλά σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται. Για να σας εκτιμήσουν οι άλλοι μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από κάποια κακόβουλα άτομα. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επανέλθουν προς διευθέτηση εκκρεμότητες από το παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας. Αντί να πτοείστε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΛΕΩΝ: Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει όλες τις απόψεις σας. Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής σας ζωής, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και να θυμάστε πως με τη σιωπή δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα.

 

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Με το να δραματοποιείτε καταστάσεις, γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν. Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τα δικά σας άτομα. Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν, απαντήστε με ευγένεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας από τους συνεργάτες σας. Η απογοήτευση που σας πιάνει κάποιες φορές, σας κρατάει μακριά από τις επιτυχίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε και όχι εκεί που κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν που δεν περιμένατε ότι θα γινόταν ποτέ ή σχεδόν τους είχατε ξεχάσει, που θα σας απασχολήσουν έντονα και θα ενδιαφερθούν για εσάς.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;