Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 10 Μαρτίου

Δώσε μεγαλύτερη σημασία στην πραγματοποίηση των δικών σου επιθυμιών



 

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε αυτά που σας λένε οι συνεργάτες σας και μην κάνετε του κεφαλιού σας. Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε παράπονα σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια, καθώς θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να τα προωθήσετε όπως εσείς θέλετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο. Για να δείτε να έρχονται όλα θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε ότι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας. Εάν αισθάνεστε ότι πνίγεστε και ότι δεν αντέχετε το βάρος, βγείτε έξω με συντροφιά που θα επιλέξετε.

 

ΛΕΩΝ: Με τη βοήθεια της έμπνευσης και της διαίσθησής σας, βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τη δική σας προσωπικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από το να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά. Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μη ριψοκινδυνέψετε μια δοκιμασμένη φιλία για μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία. Κάντε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις σας έτσι ώστε να μην μπερδεύεται η μία στην άλλη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απομονωθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε και να ανοίγετε συζητήσεις για ξεχασμένες καταστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε πάλι τον εαυτό σας και σταματήστε να αγχώνεστε από καταστάσεις που γνωρίζετε καλά ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας, θα ενεργοποιήσει θετικά τη δημιουργικότητά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;