Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 15 έως 21/3

Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τις ρουτίνες



 

Στις 15 ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές. Στις 16 με τον Ήλιο στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων και οι επαγγελματικές υποθέσεις έχουν άνοδο. Στις 18 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο. Στις 21 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν.

 

ΚΡΙΟΣ: Αμυνθείτε σθεναρά απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τον ψυχικό σας κόσμο από «σκοπευτές» και αμέσως μετά φροντίστε για την ασφάλεια της καριέρας σας. Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και ένας νέος άνεμος που θα πνέει γύρω σας, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις πραγματικά πολλές δυνατότητες που θα σας δοθούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Καταπολεμήστε την τάση νωχελικότητας που σας πιάνει, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε θετικά αυτά που σας προσφέρει η μέρα σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά. Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, κάντε το με την κατάλληλη εμφάνιση. Μη γίνεστε εγωκεντρικοί, αλλά δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Στρέψτε την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα, διατηρώντας την ψυχραιμία σας όταν οι άλλοι θα τη χάσουν. Αντλήστε δύναμη από τις γνώσεις σας και τολμήστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε. Μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά. Φροντίστε να περάσετε ήρεμα την εβδομάδα σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς. Αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά σας θέματα.

 

ΛΕΩΝ: Σίγουρα είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα και με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, αλλά είναι βέβαιο πως δεν είναι ακατόρθωτο. Μάλλον τα καταφέρατε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις σχέσεις σας απ’ ότι τους άλλους μήνες. Συνεχίστε έτσι, αλλά πάντα με προσοχή. Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό, για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε τους αυτοσχεδιασμούς και συνειδητοποιήστε τους όρους και τους κανόνες μέσα στους οποίους πρέπει να δράσετε και να αποφασίσετε για να «επιπλέετε» και στα δύσκολα. Σπάστε τον κρίκο που έχετε συνδέσει ευαισθησία, ευθιξία και εγωισμό. Κυριαρχεί η ανάγκη για δράση, γι’ αυτό μην αμφιταλαντεύεστε αλλά δραστηριοποιηθείτε. Πετάξτε από πάνω σας ότι σας βαραίνει, γιατί σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το δυναμικό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι. Είστε αρκετά ευρηματικοί και ευέλικτοι και αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα θετικά και να μειώσετε τα αρνητικά στοιχεία στην κυριολεξία. Στρέψτε το ενδιαφέρον στα συμφέροντά σας και τον οικονομικό τομέα. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας, γιατί το κέρδος θα έρθει μετά από κούραση και μπέρδεμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε πως θα κινηθείτε σε ότι θα έχει σχέση με νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πάτε για σοβαρή ανάκαμψη γενικώς. Οι παροδικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας είναι μέρος του χαρακτήρα σας, αλλά τώρα απαιτείται συγκέντρωση και υπευθυνότητα για να συμβαδίσουν εργασία και οικονομικά. Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην κόψετε κάθε είδους συναναστροφή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια καθυστέρηση ή μετάθεση ενός έργου δεν πρέπει να σας αποκαρδιώσει. Παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας γιατί έχετε καλές προοπτικές μόνο που είναι μέσα σε εναλλαγές. Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με το σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του. Μην αφήνετε κενά εκεί που δεν πρέπει και πείτε αυτό που έχετε να πείτε, χωρίς ενοχές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι περισσότεροι από εσάς θα δεχθείτε εξωτερικούς επηρεασμούς, που θα σας ωθήσουν στη ματαίωση κάποιου σχεδίου. Απομονωθείτε προκειμένου να βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί, αλλά και για να κάνετε ένα απολογισμό ζωής. Στις δύσκολες στιγμές γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί, αποφεύγοντας το εριστικό πνεύμα και κάθε είδους υπερβολή. Δεχθείτε τις αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να είστε καχύποπτοι, αλλά προσπαθήστε να προσαρμοστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανανεωθεί θετικά η ζωή σας, αλλά δε θα πρέπει να αγνοήσετε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας και τις διακυμάνσεις της έμπνευσής σας που συχνά σας διακατέχει. Προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να  σας βοηθήσουν στην πρόοδό σας, κάνοντας συζητήσεις, γνωριμίες, επαφές και δίνοντάς τους ιδέες και προτάσεις που θα υλοποιήσουν αρκετά από τα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και να βρείτε νέο τρόπο έκφρασης ή και επιλογής σ’ όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις με τα οικογενειακά και αγαπημένα σας άτομα, θα πρέπει να απουσιάζουν γιατί αλλιώς θα νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι. Μην είστε σπασμωδικοί στις ενέργειές σας, ειδικά αν έχετε κατά νου, να κάνετε μαζί τους επίσημες συμφωνίες.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner