Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Μαρτίου

Να είσαι γενναιόδωρη με άτομα που σου έχουν αποδείξει την αγάπη τους



 

ΚΡΙΟΣ: Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Άσκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή. Κρατήστε τη στρατηγική σας αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου.

 

ΛΕΩΝ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και για αυτούς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε τη συντροφιά των αγαπημένων σας και κάντε μαζί τους πράγματα που θέλατε από κοινού. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν και αν υπάρχει μέσα στα σχέδια και ένα ταξιδάκι τολμήστε το.

 

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε  δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια τάση απληστίας και διεκδίκησης που θα έχετε έντονη, θα σας κάνει στα μάτια ανθρώπων που σας ξέρουν πολύ καλά, να μη σας αναγνωρίζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα αφορούν κλείσιμο συμφωνιών και να έχετε μελετήσει προσεκτικά υπογραφές συμβολαίων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε και πάλι αρκετή όρεξη για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Αρχίζετε να ξεπερνάτε την αίσθηση της μοναξιάς και να παρασύρεστε από ένα κύμα ζωντάνιας γύρω σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε το κλίμα που επικρατεί στο συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να είναι περισσότερες απ’ όσες εσείς νομίζετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη σενάρια, υιοθετήστε νέες ιδέες και δε θα χάσετε. Ίσως να περιμένετε καιρό να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, όμως, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής