Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Μαρτίου

Απελευθερώσου από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η μέρα σου



 

 

ΚΡΙΟΣ: Μένοντας μακριά από ριψοκίνδυνες επενδύσεις, θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ανανέωση της συναισθηματικής σας ζωής.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μη συνεχίσετε μια κόντρα στον εργασιακό χώρο που θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο. Για να υπάρχει συνέχεια πρέπει να αποδεχθείτε τις απόψεις των άλλων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά θέματα και στις συναναστροφές που έχετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε μια συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Προσπεράστε και αδιαφορήστε για ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος.

 

ΛΕΩΝ: Βάζοντας μπροστά τη λογική θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας που δε σας οδηγεί εκεί που τελικά θα θέλατε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα για να μην έρθουν δύσκολες μέρες. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση.

 

ΖΥΓΟΣ: Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε. Η διάθεσή σας για νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας ξεκινώντας από αλλαγές στο χώρο. Κάποιες από τις ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας βγάλουν κερδισμένους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε στο ελάχιστο έως καθόλου, συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

 

ΙΧΘΥΣ: Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπάει.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός