Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Μαρτίου

Η μέρα έχει πολλά να σου δώσει που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα



 

 

ΚΡΙΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, με φιλίες, κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους. Προτιμήστε το διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου.

 

ΛΕΩΝ: Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ότι σας ενοχλεί πραγματικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη βοήθεια της λογικής θα αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες. Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε όλα τα χατίρια.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην καταπιέζεστε αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας. Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα, ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς την να σας οδηγήσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα επαγγελματικά έχετε αρκετή πυγμή, γι’ αυτό μην είστε μετριοπαθείς. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δείξετε φόβο μπροστά σε ένα συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία για προσωπική προβολή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκινήστε δυναμικά τη σημερινή μέρα με θετική σκέψη και χαμόγελο. Η διπλωματία θα είναι για τα επαγγελματικά σας σχέδια ένας σημαντικός παράγοντας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά.

 

ΙΧΘΥΣ: Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν. Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή