Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Μαρτίου

Η νέα εβδομάδα δημιουργεί καινούργιες προκλήσεις, είσαι έτοιμη;



 

ΚΡΙΟΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα. Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση.

 

ΛΕΩΝ: Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πώς μπορούν να γίνουν και πράξη. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε πιθανά προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δε σας ταιριάζουν. Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Απαιτήστε ό,τι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας. Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα. Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη φορτώνεται τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας ακόμα και αν οι πιέσεις σάς φαίνονται ανυπέρβλητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική άνοδο. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.