Ζώδια Δευτέρας 29 Μαρτίου

Η νέα εβδομάδα δημιουργεί καινούργιες προκλήσεις, είσαι έτοιμη;

Άντα Λεούση

 

ΚΡΙΟΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα. Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση.

 

ΛΕΩΝ: Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πώς μπορούν να γίνουν και πράξη. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε πιθανά προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δε σας ταιριάζουν. Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Απαιτήστε ό,τι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας. Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα. Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη φορτώνεται τον οργανισμό σας με περισσότερο άγχος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας ακόμα και αν οι πιέσεις σάς φαίνονται ανυπέρβλητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανεβάστε το κοινωνικό σας επίπεδο μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική άνοδο. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares