Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 6 Απριλίου

Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται



 

ΚΡΙΟΣ: Πολλά πρόκειται να σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα, αλλά πιο αισθητά θα είναι τα οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό φροντίστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις και τα πικρά σχόλια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα και θα προβληματιστείτε έντονα από κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο. Αποφύγετε απογοητεύσεις, καθώς ψυχολογικά και συναισθηματικά δεν θα είστε σπουδαία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε μια σχέση να χαλάσει. Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται, απλώς οι άλλοι σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε με καυγάδες σε εκείνους που θα σας προκαλέσουν, γιατί συναισθηματικά προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

 

ΛΕΩΝ: Ένας από τους στόχους σας θα δυσκολέψει αρκετά, ενώ μια επαγγελματική σας υπόθεση θα ματαιωθεί και θα σας υποχρεώσει να αλλάξετε τακτική. Κινηθείτε προσεκτικά στις δουλειές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε ανάγκη από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, αλλά είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσετε. Προσέξτε με ποιους κάνετε παρέα και μην αναμιχθείτε σε σχόλια.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να απομονωθείτε από ανθρώπους που χρειάζεται να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην αγχώνεστε για μια κατάσταση που ξέρατε εξαρχής ότι θα είναι δύσκολη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή να δώσετε υποσχέσεις. Προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, υποχρεώσεις που δεν θέλετε να θυμάστε θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να φτιάξετε την ψυχολογική σας κατάσταση, ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο και να απαλλαγείτε από ακατάλληλους συνεργάτες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε αντιθέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προς το παρόν είναι να ανεχτείτε την αψυχολόγητη συμπεριφορά των άλλων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε εριστικοί και ανυπόμονοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Μια σειρά από γεγονότα θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο της ζωής σας. Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με ένα οικογενειακό πρόσωπο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.