Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τα «ναι» και τα «μην» της Νέας Σελήνης του Απριλίου (11/4)

Ήρθε η ώρα να αγωνιστείς για τους στόχους σου



 

Στις 11 Απριλίου, ξεκινάμε έναν νέο κύκλο στα αστέρια με την άνοδο του νέου φεγγαριού του Απριλίου 2021. Αυτή η ισχυρή σεληνιακή επαναφορά προσφέρει σε όλα τα ζώδια την ευκαιρία να επικεντρωθούν στον εσωτερικό τους οδηγό. Επειδή είναι το πρώτο νέο φεγγάρι της άνοιξης και του αστρολογικού νέου έτους, έχουμε μια διπλά ισχυρή ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα σχέδιά μας με ένα χτύπημα. Σημειώστε μερικά βασικά και καινούργια στοιχεία του νέου φεγγαριού του Απριλίου 2021, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την φλογερή κοσμική μαγεία προς όφελός σας.

Αυτό είναι το μεγάλο νέο φεγγάρι της σεζόν του Κριού 2021 - και επειδή ο Κριός είναι το βασικό σημάδι φωτιάς του ζωδιακού κύκλου, αυτή η στιγμή μας παρακινεί να κυνηγήσουμε άφοβα τις επιθυμίες μας. Η παρορμητική δράση σε πράγματα θα είναι πιο αποτελεσματική από την υπερβολική σκέψη ή την αναμονή της κατάλληλης στιγμής.

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ενεργειακά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η νέα σελήνη παραμένει απασχολημένη με τη σύνδεση με σχεδόν κάθε άλλο πλανήτη στο ηλιακό σύστημα. Το νέο φεγγάρι θα ευθυγραμμίζεται στον Κριό με τον ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή, οπότε υπάρχει μια μεγάλη ένδειξη ενέργειας που φωτίζει τις καρδιές, το μυαλό και την ψυχή μας. Ο πλανήτης Πλούτωνας σχηματίζει επίσης μια τετραγωνική όψη στο νέο φεγγάρι, το οποίο θέτει κάποιες προκλήσεις και ενέχει κάποια ένταση. Αλλά ευτυχώς, το νέο φεγγάρι εναρμονίζεται επίσης με τον φιλόδοξο πλανήτη Άρη και τον γενναιόδωρο Δία, ο οποίος φέρνει σε όλα τα ζώδια εξίσου καλή τύχη.

Είστε έτοιμοι να φωτίσετε τις νέες σας προθέσεις με το φως της Νέας Σελήνης; Αυτός είναι ο οδηγός σας για τη νέα Σελήνη του Απριλίου 2021, ώστε να ξέρετε τι να κάνετε.

ΝΑΙ: Αναλάβετε έναν ρίσκο και δοκιμάστε κάτι νέο

Τα νέα φεγγάρια στην αστρολογία έχουν να κάνουν με τις νέες αρχές, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά ξεχωριστό γιατί είναι το πρώτο νέο φεγγάρι της άνοιξης και του αστρολογικού έτους. Που σημαίνει ότι τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσουμε ένα εντελώς νέο μονοπάτι. Καλέστε την μαχητική ενέργεια του Κριού για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια άγνωστη περιοχή. Επιπλέον, μια αρμονική πτυχή μεταξύ του φεγγαριού και του πλανήτη Δία που είναι γεμάτη τύχη θα εγγυηθεί ότι η εύνοια είναι στο πλευρό σας, οπότε μην φοβάστε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΜΗΝ: Ντρέπεστε για αυτό που θέλετε

Ο Κριός είναι το πρώτο σημάδι του ζωδιακού κύκλου και σχετίζεται με το σπίτι του Εγώ και του εαυτού, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καιρός να πάρετε λίγο καλό εγωισμό και να κάνετε κάτι το δικό σας – κάτι για τον εαυτό σας. Τι θα θέλατε πραγματικά στη ζωή σας εάν δεν υπήρχαν όρια στην ενέργεια, το χρόνο ή τους πόρους σας; Απαντήστε σε αυτήν την ερώτηση με ειλικρίνεια και δεσμευτείτε να την υποστηρίξετε - γιατί κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως "πάρα πολύ" και δεν χρειάζεται να απαντήσετε. Οι τσακισμένοι τροχοί παίρνουν συνήθως το γράσο και αυτό το νέο φεγγάρι μας θυμίζει ότι είμαστε ο πιο ισχυρός σύμμαχος μας.

ΝΑΙ: Προγραμματίστε ένα τελετουργικό κεριών για να τιμήσετε την ενέργεια του ζωδίου της Φωτιάς

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο φωτιάς, οπότε αυτή η νέα σελήνη είναι η ιδανική στιγμή για να εργαστείτε με την ενέργεια της φωτιάς και να ακολουθήσετε ένα ειδικό τελετουργικό για να τιμήσετε τις προθέσεις σας. Ένας εύκολος τρόπος να δουλέψετε με το στοιχείο της φωτιάς είναι να εκτελέσετε ένα τελετουργικό για ένα νέο κερί σελήνης. Μπορείτε να βρείτε περίτεχνα τελετουργικά στο Διαδίκτυο αν θέλετε να είστε επιπλέον μέσα στα πράγματα, ή απλώς μπορείτε να γράψετε μια λίστα των προθέσεων/επιθυμιών και να τις πείτε δυνατά καθώς ανάβετε ένα κερί τη νύχτα της νέας Σελήνης. Η απλή διευκρίνιση του τι θέλετε να εκδηλώσετε και ο συνδυασμός της με τη δύναμη μιας φλεγόμενης φλόγας μπορεί να είναι ένα ισχυρό σύμβολο που σας φέρνει πιο βαθιά σε επαφή με τα πάθη σας.

ΜΗΝ: Ανησυχείτε για τις προσδοκίες άλλων ατόμων

Κατά τη διάρκεια της πανσέληνου του Μαρτίου στον Ζυγό, δόθηκε μεγάλη έμφαση στη δυναμική των σχέσεων και στους ρόλους μας στις συνεργασίες. Αλλά ο τροχός του ζωδιακού κύκλου έχει γυρίσει, και η ενέργεια αυτού του φεγγαριού έχει να κάνει με εσάς. Ελάτε σε επαφή με τις πιο αυθεντικές επιθυμίες, τις ανάγκες και τους στόχους σας - αγκαλιάστε τα πράγματα που φωτίζουν την εσωτερική φωτιά σας. Μην ανησυχείτε για την ευχαρίστηση όλων γύρω σας ή για να κάνετε πράγματα με βάση τις προσδοκίες των άλλων. Κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι στον ανεξάρτητο Κριό, το μόνο άτομο στο οποίο πρέπει να απαντήσετε είναι ο εαυτός σας.

ΝΑΙ: Χρησιμοποιήστε την ορμή της Σελήνης για να κάνετε μεγάλες κινήσεις

Αυτό το νέο φεγγάρι δημιουργεί μια θετική πτυχή με τον πλανήτη Άρη δράσης, ο οποίος ευλογεί όλα τα ζώδια με εκρήξεις κινήτρου και φυσική ενέργεια. Συγκεντρώστε όσο το δυνατόν πιο γενναιότητα και μην φοβάστε να είστε παρορμητικοί, καθώς θα θέλατε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ατμόσφαιρα. Δεν χρειάζεται να είστε δειλά όταν πρόκειται για βουτιά προς τις επιθυμίες σας τώρα - προχωρήστε μπροστά με μια στάση χωρίς κρατούμενους και ξεκινήστε κάτι καταπληκτικό.

ΜΗΝ: Υιοθετήσετε υπερβολικά ανταγωνιστική στάση στην επίτευξη των στόχων σας

Αυτό το νέο φεγγάρι που δημιουργεί αυτοπεποίθηση θα μας κάνει να αισθανθούμε άφοβοι, παρακινημένοι και ενεργοποιημένοι για την κατάκτηση των στόχων μας - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπατήσουμε άλλους ανθρώπους στη διαδικασία. Μια τεταμένη τετραγωνική πτυχή μεταξύ του φεγγαριού και του Πλούτωνα που θέλει δύναμη θα μπορούσε να ρίξει κάποια εμπόδια στο μονοπάτι μας ή να μας κάνει να νιώσουμε λίγο παρορμητικούς για να φτάσουμε στην κορυφή. Μην αφήσετε όλη αυτή τη φλογερή ενέργεια του Κριού να σας προκαλέσει να χτυπήσετε το καπάκι σας εάν προκύψει μια πρόκληση. Αντί να νιώσετε υπερβολική χαρά για την νίκη ή πολλή ανταγωνιστική διάθεση, εστιάστε στη δική σας πορεία και γιορτάστε τις επιτυχίες σας αφού έρθουν.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ