Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 23 Απριλίου

Άρχισε να βάζεις τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους



 

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε κατανόηση στις απόψεις που έχουν οι συνεργάτες σας για κάποια θέματα. Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε τους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα. Φανείτε συντηρητικοί με τις οικονομικές σας δραστηριότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιτρέψτε στις ευαισθησίες σας να εκδηλωθούν και μην ξεχνιέστε στη δουλειά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασκεδάστε όσο γίνεται και μην κάθεστε σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι.

 

ΛΕΩΝ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από τις εκκρεμότητες. Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες και να μην είστε τόσο αυστηροί και εκλεκτικοί απέναντι σε νέους συνεργάτες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίξτε την πόρτα της καρδιάς σας και θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα που θα σας συνεπάρει ώστε να τα ξεχάσετε όλα. Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη.

 

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες, συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα και διατηρήστε τις ισορροπίες, ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινήστε να βάζετε τα πράγματα στη σωστή θέση ώστε να γίνει αποκατάσταση του χάους που είχε προκληθεί. Μην κινηθείτε παρορμητικά, αλλά ούτε και φοβισμένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσοι διαθέτετε μια άνεση από τύχη, μην κάνετε κατάχρηση αυτής της εύνοιας. Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό για να κινηθείτε χωρίς βιασύνες, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είστε υποχρεωμένοι να τα προλαβαίνετε όλα, ούτε σας εξαναγκάζουν κάποιοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι κακό να κάνετε αγορές για κάτι που θέλετε καιρό και δεν σας δινόταν η δυνατότητα, όμως, αποφύγετε να πιστέψετε πως με τα χρήματά σας μπορείτε να αγοράσετε ανθρώπους και συναισθήματα.

 

ΙΧΘΥΣ: Το φλογερό ταμπεραμέντο σας θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας τονώσουν ψυχικά και θα σας χαρίσει αρκετές ερωτικές περιπέτειες και μικρά φλερτ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός