Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 3 Μαΐου

Ξεκουράσου και απόλαυσε την ενέργεια της άνοιξης



 

ΚΡΙΟΣ: Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστεί το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν οι καταστάσεις που θα προκληθούν από εσάς, αν δε δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανήκετε στους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αγάπη, έρωτας, όμορφες στιγμές και ρομαντισμός. Όμως, καλό είναι να τα δείχνετε και στον σύντροφό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας.

 

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις που τρέφετε, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο της σκέψης σας θα συμβάλει στην ανανέωση της σχέσης σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας. Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά, ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες γιατί γεμίζετε διλήμματα το σύντροφό σας. Έχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δυναμικές σας ενέργειες θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας. Επιβληθείτε σε κάποιους αν χρειαστεί για να βάλατε τα πράγματα στη θέση τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή κάποιοι θα σας γκρινιάζουν. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι το ουσιαστικό, αφεθείτε στα συναισθήματά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;