Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 30/5 έως 6/6

Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με όσους σας αγαπάνε



 

Στις 31 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνει τη μέρα ιδανική για να κλείσετε υποθέσεις που δεν χρειάζεται να ασχολείστε πια μαζί τους, αλλά και για να ανοίξετε πανιά για νέα σχέδια με οδηγό τη διαίσθησή σας.

Στις 2 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Στις 3 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Στις 5 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που δεν σας αφορούν.

ΚΡΙΟΣ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπάει. Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν. Προσπαθήστε να καταλάβετε περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους σχέσεις του παρελθόντος όπου έχετε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια. Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά. Η τύχη θα είναι μαζί σας δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να επέμβετε και να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν στους τομείς της ζωής σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε πως τελικά έχετε πολύ περισσότερα κοινά σημεία απ’ όσα είχατε αντιληφθεί μέχρι τώρα και να αποκαλυφθούν αλήθειες που αγνοούσατε για την ποιότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας. Το σίγουρο είναι πως εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς γίνονται, δεν θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση.

 

ΛΕΩΝ: Ίσως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή τρόπου ζωής. Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη. Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική σας εμφάνιση, για να νιώσετε πιο όμορφοι. Κάντε μικρά διαλλείματα από τα εργασιακά σας θέματα για να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με εξάντληση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαχωρίστε τα έσοδα από τα περιουσιακά σας και μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει. Μόνο έτσι δεν θα υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν οικονομικά και δεν θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας, που έτσι κι αλλιώς δεν αντέχετε. Μειώστε το άγχος και δείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με καθαρό μυαλό.

 

ΖΥΓΟΣ: Η επιρροή που θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας. Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδιά σας, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας όσο και με τις κοινωνικές σας επαφές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γοητευτικοί και χαρισματικοί όπως πάντα, θα κάνετε τον σύντροφό σας ή τις κατακτήσεις σας να κρέμονται από εσάς. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε τον έρωτα στο φιλικό σας περιβάλλον, όχι όμως για να βασιστείτε στο μέλλον, αλλά με σκοπό να κάνετε την αυτοκριτική σας. Προσέξτε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας εντάσεις, αντί να καλλιεργήσετε το έδαφος για κάτι νέο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υπόσχεση της εβδομάδας είναι πως θα συναντήσετε την αδερφή ψυχή σας. Ξεπεράστε αναστολές, εγωισμούς, παρορμήσεις και ενοχές. Φροντίστε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και ακούστε την τύχη που σας χτυπά την πόρτα. Ξέρετε πολύ καλά πώς να χειρίζεστε ερωτικά τους άλλους και ζητώντας αυτά που θέλετε με τόση σιγουριά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε αρνητική απάντηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαλλαγείτε από τα άχρηστα που σας φρενάρουν, πείτε αντίο σε ενοχές και δειλίες και απογειωθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη. Δεν είναι δύσκολο ούτε ακατόρθωτο, να ανακαλύψετε κάποιον που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα. Απλώς μάθετε να μην καταπολεμάτε ό,τι δεν σας αρέσει και να ζητάτε συγνώμη όταν χρειάζεται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τη σχέση σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν σε αυτήν και κυρίως να πάψετε να είστε ο εχθρός των ίδιων σας των προσπαθειών. Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας μόνο για να σας αποπροσανατολίσουν και ενοχλητικούς συγγενείς που μπερδεύονται στα πόδια σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Επιβάλετε να αναζητήσετε την ποιότητα παρά την ποσότητα σε μια σχέση ζωής και σε αυτό σίγουρα δεν υστερεί ο σύντροφός σας, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να τον είχατε επιλέξει και να συνεχίζατε να πορεύεστε μαζί. Βγάλτε στην επιφάνεια τη γλυκύτητα, την κατανόηση και τον αισθησιασμό. Η ευτυχία θα έρθει αν μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπία ανάμεσα στο «δίνω» και στο «παίρνω».

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός