Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 14 Ιουνίου

Η εβδομάδα ξεκινάει με ανεβασμένη διάθεση, χαμογέλασε!



 

ΚΡΙΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικής φύσεως ζητήματα, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μια περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η οικονομική σας κατάσταση θα συνεχίσει να δημιουργεί εντάσεις, αλλά θα υπάρξουν κέρδη από τις δραστηριότητες και τις δουλειές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ωθηθείτε σε γενικές αναθεωρήσεις και ίσως δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο αφού οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν τα δικά σας άτομα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες για να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο.

 

ΛΕΩΝ: Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε στον χώρο σας. Η όλη σας δράση θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ακάθεκτοι θα προχωρήσετε στη δράση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανάλυση γεγονότων που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας, έχουν αφήσει παρακαταθήκη πείρας, την οποία τώρα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε εάν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε πιο αναβαθμισμένα επίπεδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η υγεία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που είχατε αποφασίσει ή να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους και τον σύντροφό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε τα καθημερινά σας προβλήματα, χωρίς να παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς που θα σας εμποδίσουν να βρείτε λύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι κακό να μάχεστε για το καλύτερο, αρκεί να μην ξεχνιέστε ή παρασύρεστε και στην προσπάθειά σας για να το επιτύχετε, ποδοπατήσετε τον εαυτό σας και κατά συνέπεια την υγεία σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε με πολλούς τρόπους από τη γνωστή καθημερινότητα και τα προβλήματά της και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η αύξηση της κοινωνικότητάς σας θα φέρει στον δρόμο σας γνωριμίες με ασυνήθιστα άτομα, που μελλοντικά θα γίνουν φίλοι και πολύ καλοί συνεργάτες σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.