Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 20 έως 27 Ιουνίου

Αρχίζει κι επισήμως το καλοκαίρι, μπες σε mood διακοπών



 

Στις 22 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και αρχίζει να φτιάχνει η ψυχολογία σας και να βρίσκετε τις ισορροπίες σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, φορέστε το χαμόγελό σας και κοιτάξτε και πάλι μπροστά. Ανακαλύψτε νέους τρόπους προσέγγισης των σχεδίων σας και επικοινωνήστε ευκολότερα με τους γύρω σας. Αναλύστε τους στόχους σας και εκθέστε τα επιχειρήματά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Στις 24 Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δεν θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 25 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, αυξάνει την αβεβαιότητα, τις αυταπάτες, την εξαπάτηση, τα λάθη, ενώ θα σας φέρει αντιμέτωπους και με άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις ώστε να μη βρεθείτε υπόλογοι για λόγια που δεν είπατε ή παγιδευμένοι σε ψέματα. Μην αφήσετε την απογοήτευση να μπει και πάλι στη ζωή σας, εξαιτίας ανέντιμων ανθρώπων. Στις 27 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω.

 

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα. Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις. Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σας σχέση μετατραπεί σε ερωτική. Προσεγγίστε με λογική ό,τι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας. Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε. Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλους σας που σας γνωρίζει πολύ καλά. Απαιτείται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε ξεκινήσει να υιοθετείτε καινούριες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές. Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε. Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται. Η βδομάδα που θα διανύσετε δε φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία και την κούρασή σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

 

ΛΕΩΝ: Θα γεμίσετε άγχος και έντονους προβληματισμούς για την πορεία των συνεργασιών σας και το μέλλον των σχέσεών σας, γι’ αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση ώστε να μη μεγεθύνετε μικρές διαφορές και τις κάνετε μεγάλες. Το άνοιγμα του ορίζοντά σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα φτάσει η ευαισθησία σας στα ανώτατα όρια και επειδή θα είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις, κρατηθείτε βάζοντας μπροστά τη λογική και αποφύγετε να κοντραριστείτε με τους συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Εάν λειτουργήσετε ήρεμα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την παρουσία της και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη. Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας για να προβείτε σε καινούρια επιχειρήματα. Θα προκληθεί έντονο παρασκήνιο τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον προσωπικό. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δεν βρίσκονται παρόντα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, ώστε να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή προς το καλύτερο. Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά, για να μην απειλήστε με συγκρούσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα είναι άσχημο να γκρεμίσετε τις σχέσεις σας τώρα που αυτές καλυτερεύουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς και για να κλείσετε καινούριες συμφωνίες ή συνεργασίες, αλλά δείξτε προσοχή στον οικονομικό τομέα. Θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, κάνοντας όμως προσεκτικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι και κάνετε αυτούς που μέχρι τώρα σας στηρίζουν να χάσουν την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας. Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν σε ησυχία. Η ψυχολογία σας θα δοκιμαστεί, έχοντας την τάση να σας αποπροσανατολίσει και δε θα πρέπει να επιτρέψετε να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις και μην πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Απλώς χαρείτε αυτό που έχετε. Παρασκήνιο, θα υπάρχει στον χώρο της εργασίας σας, γι’ αυτό προσέξτε να μην κινδυνέψουν από τη συμπεριφορά σας οι σχέσεις με τους συνεργάτες, επειδή θα είστε αρκετά ευέξαπτοι και παρορμητικοί.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, γιατί το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερή σας επιλογή. Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονη. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράστε τις ευαισθησίες και τα όνειρά σας, με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός