Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 20 Ιουλίου

Δείξτε υπομονή σε κάθε βήμα σας, μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά το σχέδιό σας



 

ΚΡΙΟΣ: Εάν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή κάποιο σχέδιό σας που μέχρι τώρα δημιουργούσε μόνο προβλήματα, κάντε το χωρίς να σκύψετε το κεφάλι, γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τις λεπτομέρειες που θα σας εδραιώσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και δείξτε υπομονή σε κάθε βήμα σας, μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά το σχέδιό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμπιστευθείτε τις εμπνεύσεις σας και δείξτε στους ανώτερους σας ότι έχετε τις ικανότητες που ζητούν και άλλες τόσες που δεν ξέρουν ή δεν έχουν παρατηρήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δημιουργικότητά σας θα επιβραβευτεί, γι’ αυτό δουλέψτε πολύ σκληρά για να τελειώσετε μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει και αν θέλετε να είστε συνεπείς, ζητήστε τη συνεργασία των συναδέλφων σας.

 

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε δυναμικά για να μη σας σταματήσει κανείς σε αυτά που αποφασίζετε να κάνετε. Το πρώτο σας βήμα, θα χαρακτηρίσει τη δημιουργική σας περίοδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναζητήστε τις αιτίες των κρυφών σας φόβων που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε σε μία σχέση και μετατρέψτε τες σε επιθυμίες για να τους ξεπεράσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Κρατήστε χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη γυρνάτε στο παρελθόν και αναλώνετε τον χρόνο σας σκεπτόμενοι για το αν μια συναισθηματική σας σχέση που έχει τελειώσει, μπορεί να αναβιώσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε καλύτερα με τις φιλοδοξίες που έχετε, οι οποίες μπορούν άνετα να μεταβληθούν σε δυνατότητες και τα θετικά θα είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καινούριες σας ιδέες θα αποδειχθούν κερδοφόρες αν αποφασίσετε να δουλέψετε περισσότερο για να τις υλοποιήσετε. Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής σας ζωής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η θετική διέξοδος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας, θα περιορίσει την αρνητικότητα που είχατε μέχρι τώρα στο να προσεγγίζετε τη ζωή με τις δυσκολίες της.

 

ΙΧΘΥΣ: Αγαπήστε τον εαυτό σας, για να αγαπήσετε περισσότερο τα έργα σας, αλλά και τους άλλους που σας περιβάλλουν. Η ανεπτυγμένη σας διαίσθηση θα σας κάνει να μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους καλύτερα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός