Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 29 Ιουλίου

 

Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή



 

 

ΚΡΙΟΣ: Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας. Πριν προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ουσιαστική συζήτηση με ένα καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτήδειων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

 

ΛΕΩΝ: Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα.

 

ΖΥΓΟΣ: Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει το χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσουν. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

 

ΙΧΘΥΣ: Έχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde