Ζώδια Πέμπτης 5 Αυγούστου

Θα υπάρξουν αναστατώσεις πολλών ειδών γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή

Άντα Λεούση

 

ΚΡΙΟΣ: Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Λίγες είναι οι φορές που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε πιο γρήγορα. Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας, αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πάντα στη σημερινή μέρα θα σας παραπέμπουν στην ανανέωση. Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα φανούν στα επαγγελματικά σας. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούριες.

 

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σας πλάνα. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως, όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη.

 

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μελετήστε καινούριες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες και γενικώς κάντε ό,τι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων γι’ αυτό ακούστε τες. Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δεν φταίτε εσείς για αυτά αλλά οι συγκυρίες. Οι προσπάθειες που θα καταβάλατε στα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε οικονομικό επίπεδο περιοριστείτε σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει και πολλές παγίδες.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν αναστατώσεις πολλών ειδών γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε τάξη στα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε μπερδέματα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares