Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 15 έως 22/8

Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργηθούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας



 

Στις 16 η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Στις 19 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργηθούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας. Στις 22 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις έρχονται σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε και να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις που είχατε βάλει στο χρονοντούλαπο. Διαχειριστείτε με σύνεση νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Πλησιάστε άτομα εμπιστοσύνης που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν και προσδιορίστε τις ανάγκες σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου.

 

ΚΡΙΟΣ: Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να μην είναι στις συνειδητές προθέσεις σας, όμως επιβάλετε να την ενεργοποιήσετε για να αποσπάσετε θετικές κριτικές γύρω σας και να κλέψετε την παράσταση. Εάν δείτε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά και λιγότερο εγωιστικά, οι απαντήσεις που θα σας δώσουν θα είναι ικανοποιητικές, γι’ αυτό μην περιστρέφεστε γύρω από τον εαυτό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πειρασμοί γύρω σας μπορεί να είναι δελεαστικοί αλλά είναι και ταυτόχρονα επικίνδυνοι. Αποφύγετε να ενδώσετε σε οτιδήποτε είδους παρανομίες, όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε. Ίσως το μέλλον να είναι αβέβαιο, αλλά εσείς το κάνετε ακόμα περισσότερο με το να κόβετε τις γέφυρες γύρω σας και ξεχνώντας όσους σας στήριξαν. Κάντε ελιγμούς εκεί που χρειάζονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε πολλά να βάλετε κάτω από τον έλεγχό σας. Μην μπλοκάρετε όταν πρέπει να δράσετε άμεσα. Ενεργοποιηθείτε και μη βάζετε φρένο στις επιθυμίες σας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα. Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σταθεί εμπόδιο στην τύχη σας και να σας φρενάρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή, διαφωτίστε κάποια σκοτεινά σημεία του στενού σας περιβάλλοντος και πάρετε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από χρόνιο άγχος και θα σας ανακουφίσουν. Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με τον σύντροφό σας. Επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον.

 

ΛΕΩΝ: Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή, μάλλον θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε, κάτι που δεν είχατε προβλέψει. Φροντίστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να σας μοιάζουν, γιατί εκτός του ότι αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό, κάνετε κακό και στον οργανισμό σας, χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως να είναι μία από τις καλύτερες μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πάνω στα εργασιακά σας θέματα. Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθώντας να βλέπετε πιο μακριά, ώστε να ανατρέψτε καταστάσεις και να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχθούν και θα αναπτυχθούν περισσότερο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Φρέσκος αέρας θα πνέει στο συναισθηματικό σας τομέα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί. Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με τα άτομα της οικογένειας σας και γενικώς ακίνητης περιουσίας. Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και αν το προσπαθήσετε τώρα μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τα τυχόν προβλήματα. Είναι αναμενόμενο να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που όμως δεν θα σας οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε τα μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και την καλή ισορροπία στην υγεία σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία έχει αρχίσει και έχει μια σαφή πορεία εδώ και καιρό για να την μπλοκάρετε με πισωγυρίσματα. Στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, να κάνετε κάποιο ταξίδι για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι στις συνθήκες. Η όρεξή σας για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, όχι μόνο θα μεγαλώσει αλλά θα είναι και εμφανής. Παράλληλα, βάλτε τάξη στα επαγγελματικά σας σχέδια και θέστε νέους στόχους. Μην κατασταλάξετε σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς τα περισσότερα που θα σας υποσχεθούν θα είναι αναληθή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε όρια στις αντιδράσεις σας και φροντίστε να σκέφτεστε ώριμα και όχι παρορμητικά. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σας πληγώσουν και να σας εμπλέξουν σε λάθος καταστάσεις καταστρέφοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να ρισκάρετε πράγματα εάν δε θέλετε να χάσετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΙΧΘΥΣ: Υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποκτήσουν ουσία και βάθος. Στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, αφού θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας. Η αυτοπεποίθηση αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30