Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 12 Αυγούστου

Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας



 

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ό,τι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό σάς οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δεν σας σταματά. Ίσως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

 

ΛΕΩΝ: Θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε με άνεση στον χώρο, όμως, αξιοποιήστε με επωφελή τρόπο για εσάς τις εμπιστευτικές πληροφορίες που θα πάρετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί.

 

ΖΥΓΟΣ: Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας. Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν φτάσετε στα όριά σας δε θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός