Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου

Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή



 

ΚΡΙΟΣ: Μην ανησυχείτε καθώς παρόλο τις δυσκολίες θα προκύψουν αρκετά καλά και ο οικονομικός σας τομέας θα είναι ένας από τους παραλήπτες των καλών.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε σωστά τον χρόνο σας, ώστε να έχετε επαρκή για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για να φτάσετε πιο άνετε στους στόχους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθος ή από απερισκεψία.

 

ΛΕΩΝ: Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για αυτά που σας ενοχλούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέχετε πώς θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δεν συμβαδίζουν. Μην ξεσπάσετε σε όσους δε φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα σας υποχρεώσει να βάλετε σε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να πέσει, κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας ελάχιστα να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;