Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Προβλέψεις ζωδίων από 5 έως 12/9

Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πορείας της σχέσης σας



Στις 7 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δεν σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Στις 10 η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος).

 

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους. Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή να κάνετε διακοπές πριν καταρρεύσετε. Η άνοδος και η επέκταση στον εργασιακό χώρο, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται μεγάλη διπλωματία για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις που δεν σας ευνοούν, καθώς οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα περάσουν κρίση. Οι συζητήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά δύσκολες και δεν θα είναι εύκολο να γίνετε τολμηροί και απαιτητικοί, γι’ αυτό εκθέστε τις καταστάσεις και σε άλλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις καθημερινές σας ασχολίες για να μην είναι χαοτικές και να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Αντικαταστήστε στη ζωή σας την ποσότητα με την ποιότητα. Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε για να είστε καλά, ώστε η ερωτική σας ζωή να μην είναι περίεργη. Οι υπερβολές στα συναισθήματα θα σας αναγκάσουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρεμήστε και σκεφτείτε λογικά. Έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά, γι’ αυτό μην αφήνετε τις αναμνήσεις να σας αναστέλλουν οποιαδήποτε πρόοδο μπορείτε να κάνετε. Προσέξτε μην ξεφύγετε από τα όριά σας επειδή σας εκνευρίζει η καταπίεση. Η ανάγκη σας να αποδείξετε ότι έχετε πλήρη έλεγχο του εαυτού σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας.

 

ΛΕΩΝ: Η αγωνία που έχετε για τα προσωπικά σας θέματα δεν σας επιτρέπει να είστε λογικοί. Κάντε βήματα για να προχωρήσετε και μην παραμένετε σε φθαρμένες σχέσεις. Οι κοινωνικοί περιορισμοί που έχετε θέσει στον εαυτό σας δε σας επιτρέπουν να σκέφτεστε σωστά και βρίσκεστε μονίμως σε ένταση. Ήρθε η στιγμή να αναζητήσετε πραγματικούς φίλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτύξτε όσο μπορείτε περισσότερο τις δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, γιατί δεν χρειάζεται να ανακόψετε την οικονομική σας πορεία. Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην είστε καχύποπτοι εξαιτίας αυτών που ζήσατε στο παρελθόν, γιατί αν προκύψει κάτι σοβαρό, αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις. Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις. Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σας γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα. Επωφεληθείτε μέσα από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, για να διαπρέψετε στις επαγγελματικές καταστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή τη ζωή δεν την περιγράφουμε αλλά την ζούμε, ακόμα και αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ό,τι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές. Εκμεταλλευτείτε μυστικές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας. Μην ξεχάσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας προκειμένου να ενδυναμώσετε την «ψυχή» σας και να την απελευθερώσετε από παγίδες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε μονίμως την προδιάθεση ανανέωσης. Όμως, καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια αυτοσυγκράτηση για να μην προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι και είστε στην αναζήτηση συντρόφου θα έχετε αρκετές ερωτικές στιγμές, αλλά θα σας είναι δύσκολο να κατασταλάξετε κάπου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με καινούρια πράγματα και μην προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχετε χωρίσει, γιατί το μόνο που θα βγει από αυτή την ιστορία, είναι να γεμίσετε διλήμματα. Σας χρειάζεται μια ουσιαστική ερωτική ανανέωση και όχι ξαναζεσταμένο φαΐ. Προετοιμαστείτε ψυχικά για μια νέα γνωριμία. Συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ερωτικό σας τοπίο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δεσμευμένοι δεν θα συναντήσετε προβλήματα με τον σύντροφό σας, γιατί αφού είστε ευχαριστημένοι η σχέση σας θα πηγαίνει προς το καλύτερο. Φροντίστε να την ανανεώσετε και να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό μεταξύ σας. Χαρείτε τον καιρό που έρχεται και αφήστε για αργότερα συζητήσεις που θα διογκώσουν κάποια προβλήματα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι.

 

ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πορείας της σχέσης σας. Εντοπίστε τα προφανή λάθη από την πλευρά σας στις επιλογές σας για να σταματήσετε να ρίχνετε στον σύντροφό σας ευθύνες που σας αναλογούν και προβάλετε την ανάγκη σας να δώσετε τέλος στην επίμονη τακτική της συναισθηματικής προσκόλλησης που σας οδηγεί σε αδιέξοδα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη