Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου

Το ένστικτό σας θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις



ΚΡΙΟΣ: Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Το ένστικτό σας θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυαλό σας θα συνεργάζεται αρμονικά με τη διαίσθησή σας και τα αποτελέσματα θα είναι όχι απλώς ικανοποιητικά, αλλά και πολύτιμα.

 

ΛΕΩΝ: Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα. Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλου δεν θα συναντήσει προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δεν σας ταιριάζει απόλυτα. Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές, θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί να διακρίνετε στις συνεργασίες σας ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι σας επιβουλεύονται. Μην αφεθείτε σε συναισθηματισμούς, ούτε να φοβηθείτε να κάνετε βαθιές τομές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες θα εντοπιστούν στις δοσοληψίες σας και θα βοηθηθείτε στο να αποκτήσετε συμμάχους, αλλά και να ρυθμίζετε πιο άνετα τα καθημερινά σας προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε σωστή πορεία, ενώ στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.

 

ΙΧΘΥΣ: Επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και θα διαπιστώσετε ότι πολλά θα τακτοποιηθούν, ενώ θα παραμεριστούν εμπόδια και θα επιλυθούν προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 14 έως 21/4

Ευκαιρία να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες

Προτεινόμενα

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες