Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου

Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε



ΚΡΙΟΣ: Μειώστε το άγχος και το στρες που τους έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετοί από εσάς ίσως μπείτε στο δίλημμα να αλλάξετε ουσιαστικά επαγγελματικό αντικείμενο. Μη βιαστείτε να το πράξετε. Κρατήστε το σαν ιδέα μέσα στο μυαλό σας και επεξεργαστείτε το αργότερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προετοιμασμένοι για συμφωνίες και να εξετάσετε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά.

 

ΛΕΩΝ: Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα έρθουν έσοδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείτε σε σπατάλες, αφού θα έχετε παράλληλα να καλύψετε και παλιές εκκρεμότητες, οπότε θα είναι μία ή άλλη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συγκυρίες θα βοηθούν να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας και η υπομονή, που θα δείξετε σε ορισμένες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο, θα είναι σωτήρια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενδέχεται να δοκιμαστούν τα νεύρα σας, ενώ το άγχος για τα οικογενειακά σας θέματα θα είναι αυξημένο. Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν είστε στο ψάξιμο για να αγοράσετε κάτι, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε. Η σημερινή μέρα θα σας ανατρέψει πολλά από αυτά που πιστεύατε για άλλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα συνειδητοποιήσετε πως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες. Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες που τελευταία είχατε ψυχρανθεί.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση. Ίσως αισθανθείτε αδικημένοι από πράξεις που θα κάνουν άτομα που δεν περιμένατε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.