Ζώδια Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου

Μετανιώστε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ό,τι χτίζατε τόσο καιρό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες. Έστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα. Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη ζωή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα, δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε αν αρχίσουν οι εντάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Αν δεν μάθετε να ακούτε, η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο. Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μετανιώστε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε. Απ’ το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας. Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως έχετε γίνει σκληροί επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις. Ήσυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε τον μπελά σας. Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα πρόσωπα, αφιερώστε τους τη μέρα. Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συμβιβαστείτε έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται από τρίτα πρόσωπα. Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με τους κοντινά σας ανθρώπους, δεν θα μπορέσετε να τους καταλάβετε.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares