Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου

Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές



ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη. Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά σας θέματα, βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν πτυχές από την προσωπικότητά σας και δεν θα χάσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί ορισμένες ενέργειες θα σας ταράξουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά. Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα.

 

ΛΕΩΝ: Εάν κάποιος σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί. Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα φαίνεται το ενδιαφέρον σας για αυτά. Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα και αν κάποιος σας το υπενθυμίζει.

 

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε κάποια προετοιμασία, που θα σας φέρει την επιτυχία αργότερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, γι’ αυτό φυλαχτείτε από ξαφνικές αποκαλύψεις που μπορεί να σπιλώσουν την καλή σας εικόνα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προωθήστε με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας, καθώς η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας δώσει καλές προϋποθέσεις για να επιτύχετε σημαντική πρόοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επαναπροσδιορίστε τη θέση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν και εισπράξτε αντίστοιχα τη θετική τους ανταπόκριση σαν επιβράβευση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το αλάθητο ένστικτό σας για να κάνετε σωστές επιλογές και κινήσεις. Η καλή σας τύχη θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις στους τομείς που προβληματίζεστε ιδιαίτερα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ