Ζώδια Σαββάτου 2 Οκτωβρίου

Αρκετή τύχη θα έχει η ερωτική σας ζωή, όπως και οι σχέσεις σας γενικά

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε την άνεση να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα και να αναπτύξετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο. Έχετε το χάρισμα να γίνεστε αγαπητοί και να προσαρμόζεστε εύκολα σε παρέες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ό,τι στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να πάθετε υπερκόπωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πολύστροφο μυαλό σας σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να αλλάξετε στιλ, κάτι που θα κάνει αίσθηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αρχίσετε να ξεπερνάτε εμπόδια που σας κρατούσαν σε μια αγχωτική κατάσταση τους προηγούμενους μήνες. Αρκετή τύχη θα έχει η ερωτική σας ζωή, όπως και οι σχέσεις σας γενικά.

 

ΛΕΩΝ: Η αστείρευτη ενέργεια και η γοητεία που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα, θα είναι τα καλύτερά σας όπλα για να πετύχετε σε συναισθηματικό επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά τις αλλαγές που θα έχει η διάθεσή σας, σε γενικό επίπεδο η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση θα είναι διάχυτη και αντιληπτή από όλους όσους θα σας συναναστραφούν.

 

ΖΥΓΟΣ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας. Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας για να βγάλετε προς τα έξω μια καλή εικόνα. Αποφύγετε να προσθέσετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε. Μην μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares