Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 5 Οκτωβρίου

Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις



ΚΡΙΟΣ: Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά. Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας εγγυηθεί αρμονικές σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να αλλάξουν κάποιοι συμπεριφορά απέναντί σας, χρειάζεται να βάλετε όρια. Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περάστε τη μέρα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ένα οικονομικό θέμα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας.

 

ΛΕΩΝ: Δείξτε αποφασισμένοι στο να κάνετε ενέργειες που θα κατοχυρώνουν τα κεκτημένα σας. Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών για να προχωρήσετε τα θέματά σας. Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή.

 

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Κάντε μια προσπάθεια να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δίνετε συνέχεια χωρίς να ζητάτε, σίγουρα κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την ανασφάλεια να αναβάλει την υλοποίηση των σχεδίων σας. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε μπροστά σας. Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξαλείψτε εμπόδια που δεν σας άφηναν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα αισθηματικά ή οικογενειακά ζητήματα. Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές από το να κάνετε υπερβολές.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ