Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Οκτωβρίου

Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε



ΚΡΙΟΣ: Η εριστική στάση ορισμένων προσώπων δεν θα σας αφήσει να κάνετε υποχωρήσεις. Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο παράλογες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε ένα βήμα παραπάνω για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων. Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δεν θα το ανεχτούν για πολύ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφεθείτε σε παιχνίδια με τον σύντροφό σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος. Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούριες στρατηγικές. Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε. Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα. Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα. Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους. Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απ’ το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις. Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ότι σας δίνουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός