Ζώδια Δευτέρας 18 Οκτωβρίου

Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Η εριστική στάση ορισμένων προσώπων δεν θα σας αφήσει να κάνετε υποχωρήσεις. Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων και θα δείτε ότι δεν είναι τόσο παράλογες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε ένα βήμα παραπάνω για να αναθερμάνετε μια φιλία χρόνων. Μην πιέζετε συνέχεια τα αγαπημένα σας άτομα, γιατί δεν θα το ανεχτούν για πολύ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφεθείτε σε παιχνίδια με τον σύντροφό σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος. Για να γνωρίσετε περισσότερο αυτούς που σας περιβάλλουν, ανοιχτείτε απέναντί τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα επιβάλλει να την περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Μοιραστείτε μια άλλη μέρα τη γνώμη σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε αναγνωρίστε στον εαυτό σας να κάνει και λάθη. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα απομακρύνουν ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι νέες προκλήσεις προϋποθέτουν καινούριες στρατηγικές. Μια μικρή απομόνωση είναι απαραίτητη για να ανακτήσετε την ηρεμία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε αυστηροί με τα λάθη που κάνετε γιατί από αυτά θα μάθετε. Μην απογοητεύσετε με τα λόγια σας αυτούς που στηρίζονται σε εσάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, αλλά δημιουργούν μόνο προβλήματα. Ζήστε την καθημερινότητα και απελευθερωθείτε από ανασφάλειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε ψυχραιμία σε διαφωνίες που έχετε με οικογενειακά πρόσωπα. Προσπαθήστε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σας ελκύει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργήστε πιο δυναμικά στο παρόν και μην περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους. Αποδράστε από την καθημερινότητα κάνοντας μια βόλτα μόνοι ή με παρέα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απ’ το να αποστασιοποιείστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από τις διάφορες κοινωνικές συναναστροφές.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις. Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ότι σας δίνουν.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares