Ζώδια Δευτέρας 25 Οκτωβρίου

Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη. Όσο και αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε πού βαδίζετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μη μπουν αργότερα εμπόδιο στον δρόμο σας. Απομακρυνθείτε για λίγο από τη βαβούρα και χαλαρώστε για να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε χαμηλό προφίλ καθώς οι παραλείψεις θα έχουν επιπτώσεις στην καριέρα σας. Αποφύγετε να πείτε μυστικά σε οικογενειακά πρόσωπα που δεν πρόκειται να σας στηρίξουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα λάθη υπάρχουν για να μαθαίνετε από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνετε. Προχωρήστε βήμα-βήμα και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

 

ΛΕΩΝ: Καταλαγιάστε την ένταση του εργασιακού χώρου για να συνεννοηθείτε καλύτερα. Προϋπόθεση για την εξέλιξή σας είναι η αποκοπή από συνήθειες που δεν σας αρμόζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων πριν βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας, πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς. Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην είναι οι καλύτερες, αλλά αν το απαιτεί η περίσταση δώστε τες. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής δεν σας έχουν βοηθήσει σε τίποτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα αντέχει η τσέπη σας. Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε. Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι και τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν μην πιέζετε καταστάσεις. Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Ο έρωτας θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα και αν δε θέλετε να τον χάσετε μην αφεθείτε στη δίνη των εξελίξεων της καριέρας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares