Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Οκτωβρίου

Αξιοποιήστε τις καλές προθέσεις και την αγάπη που σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα



ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κάνοντας αυτά που νιώθετε πως έχετε ανάγκη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχτείτε φιλικές συμβουλές τις οποίες είχατε ζητήσει, γιατί θα σας φανούν χρήσιμες. Όσο και αν προσπαθήσετε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε δεν θα καταφέρετε και πολλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάζοντας μπροστά το πείσμα σας θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή βάζοντας μπροστά τον δυναμισμό σας. Συναισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος.

 

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού απεναντίας θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως ακόμα να είστε δύσπιστοι για την καλή ροή ορισμένων εξελίξεων, αλλά στη συνέχεια θα έχετε χειροπιαστές αποδείξεις που θα σας καθησυχάσουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο. Ακολουθήστε μια τακτική που να είναι δυνατή να αντλήσει την προσοχή των άλλων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε πιο δυναμικοί στις αποφάσεις σας και έτοιμοι να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί, ώστε να είστε ελεύθεροι για να προχωρήσετε μπροστά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε πιο απλές τις σκέψεις σας για να μπορέσουν να βγάλουν πιο εύκολα νόημα. Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που θέλετε από τις σχέσεις σας, αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε και αυτά που πρέπει να ξεχάσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποιήστε τις καλές προθέσεις και την αγάπη που σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να εντοπίσετε κακές συνήθειες που σας οδηγούν συνεχώς σε λάθη.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα ή να είστε εριστικοί με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Σε περίπτωση διαφωνίας μαζί τους για οικονομικά θέματα, παραμείνετε ψύχραιμοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;