Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 6 Νοεμβρίου

Απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερο τον χρόνο σας



ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που μέχρι τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερο τον χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προβληματιστείτε από την απόσταση που θα κρατήσουν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που δεν σας κάνουν καλό και σας ρίχνουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε την πραγματική αλήθεια, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο. Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν.

 

ΛΕΩΝ: Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα. Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παραπλανείτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι. Κρατήστε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Διορθώστε όσο είναι εφικτό ελαττώματα που διαθέτετε πριν σας τα χτυπήσουν. Για να σας εμπιστευθούν πρέπει να μάθετε και να δίνετε εκτός από το να παίρνετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φτιάχνει η διάθεσή σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για κάποιες προοπτικές που μέχρι τώρα δεν βλέπατε. Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα σας αντιμετωπίσουν οι άλλοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

ΥΓΕΙΑ

Έξυπνα tips για να προστατέψεις τα μάτια σου από τα αλλεργιογόνα

Τι να κάνεις για να αποφύγεις το τσούξιμο και τη δυσφορία αυτή την εποχή του χρόνου

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο