Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 12 Νοεμβρίου

Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά



ΚΡΙΟΣ: Ο χρόνος και η καλή συνεργασία μαζί του θα σας ξεμπλοκάρει και δεν θα ταλαντεύεστε στις αποφάσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι η θεά τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σας έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δεν σας άρεσαν σας έγιναν μαθήματα, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει.

 

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα ενισχυθεί η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σας στη μεταφορά παραπλανητικών πληροφοριών, για να μη δημιουργηθεί μια χαοτική κατάσταση.

 

ΖΥΓΟΣ: Η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τις μέρες, τακτοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εκκρεμότητες και χαρείτε τις γιορτές μαζί τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και αφού έχετε βάλει σκοπό σας να καταπλήξετε τους πάντες με μικρές «πινελιές» θα τα καταφέρετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα. Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει πριν την αποδεχτείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα. Δεν σας φταίνε οι γύρω σας αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους. Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δεν σας δίνουν τίποτα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα