Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Νοεμβρίου

Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα



ΚΡΙΟΣ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες, οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η διαδικασία και μόνο του να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Με πολλές ιδέες αφού έχετε έμπνευση και λίγα χρήματα θα ομορφύνετε τον χώρο σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα αφιερώστε χρόνο στον έρωτα. Η σημερινή μέρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εσόδων σας και τη σταθεροποίησή τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα γιατί θα σας επηρεάσουν. Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα.

 

ΛΕΩΝ: Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν γιατί θα το μετανιώσετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ή πείτε οτιδήποτε. Όπου είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια δεν χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια θα καταφέρετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό υποχωρήστε σε καυγάδες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τη ζωή σας μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε και με τις λεπτομέρειες. Με μικρές κινήσεις αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει στην εμφάνισή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερωθείτε στα οικονομικά σας μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για μετά επαγγελματικά σχέδια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παραδεχτείτε τα λάθη σας όταν οι καταστάσεις το απαιτούν και μην είστε εγωιστές. Εκφράστε όσα σας πιέζουν στο φιλικό σας περιβάλλον και θα σας ακούσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι το έναυσμα για νέες συμφωνίες. Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με αγαπημένα πρόσωπα αν τραβάτε το σχοινί.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να μην κινδυνέψετε όπου ακούσετε όμορφα λόγια δείξτε εγκράτεια. Δώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.