Ζώδια Παρασκευής 26 Νοεμβρίου

Για να φτάσετε στην επιτυχία, μην αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας

Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη τη στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναποφασιστικότητα που έχετε, θα βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας. Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.

 

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε αψυχολόγητες στιγμές να ταρακουνήσουν τη σχέση σας και  μην αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσά σας μειώνοντας την επικοινωνία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί.

 

ΖΥΓΟΣ: Για να φτάσετε στην επιτυχία, μην αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, όσο και αν υπάρχει ανταγωνισμός.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ασχολήστε και δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Εάν δε θέλετε αργότερα να απογοητευθείτε, μη θεωρείτε τίποτα ως δεδομένο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε στους άλλους ότι και εσείς μπορείτε να απαιτήσετε και να διεκδικήσετε όταν χρειάζεται. Μην προσελκύεστε μόνο από λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε άμεσα με όσους σας έχουν ανάγκη, για να βρείτε καινούριο νόημα στη ζωή σας. Μην κατηγορήσετε τους άλλους, εάν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δεν σας βοηθάει να τις δείτε. Μην απογοητεύεστε, αν μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε.

 

ΙΧΘΥΣ: Για να πετύχετε τους στόχους σας, αποβάλετε την τεμπελιά και την αναποφασιστικότητα. Δώστε περισσότερη κατανόηση και αγάπη, για να βελτιώσετε μια υπάρχουσα σχέση σας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares