Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 28/11 έως 5/12

Αρχίστε να βλέπετε γύρω σας πιο αισιόδοξα τα πράγματα, για να προσελκύσετε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή



Στις 29 ο Άρης στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, αυξάνει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση βοηθώντας σας να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες. Στη 1 ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύς, φέρνει σιγά-σιγά τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μειώνονται τα λάθη και οι παρασκηνιακές καταστάσεις που σας έφερναν αντιμέτωπους με συνεργάτες και άτομα κύρους. Αρχίστε να βλέπετε γύρω σας πιο αισιόδοξα τα πράγματα, για να προσελκύσετε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή. Στις 4 η Ολική Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνει αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

 

ΚΡΙΟΣ: Έχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά. Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια για να σας βοηθήσουν και οι άλλοι στην πορεία. Λόγια από τρίτους που θα ακούσετε θα σας πονέσουν, όμως, θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσο καιρό αποφεύγατε. Ακούστε, ό,τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Δεν πρέπει να καθυστερείτε στις επιλογές σας αποφασίζοντας να δεσμευτείτε με συγκεκριμένες ενέργειες. Αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας, τώρα που είναι περίοδος εξελίξεων στο οικονομικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Υπερασπίστε την εργασία σας χωρίς λάθη στην οικονομική διαχείριση. Βελτιώστε τις σχέσεις σας και λύστε προβλήματα που σας οδηγούν σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Πείστε τον εαυτό σας για κάτι που πρέπει να κάνετε, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας σε βασικούς τομείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πληροφόρηση σε ό,τι σας ενδιαφέρει και η ανάλυση των δεδομένων θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Σε ότ,ι αφορά τις σχέσεις σας γίνετε περισσότερο ελαστικοί με τους γύρω σας. Θα σας απασχολήσει έντονα η πνευματική πλευρά της ζωής σας και αυτή η αντιπαράθεση θα σας κάνει να δείτε πολλά. Ανακαλύψτε τα σημεία που είστε δυνατοί και αδύναμοι.

 

ΛΕΩΝ: Αυτοί που θα αντιδράσουν είναι όσοι είχαν υποκριθεί συναισθηματικά απέναντί σας, για να επιτύχουν σκοπούς που μόνο αυτοί γνώριζαν, όμως, τέτοια άτομα δεν χρειάζεται να τα έχετε δίπλα σας. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σας σχέσεις ώστε αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Μέσα από την εξέλιξή τους, θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστεί το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν οι καταστάσεις που θα προκληθούν από εσάς, αν δεν δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές. Εάν δε θέλετε να έχετε προβλήματα και στο μέλλον, ηρεμήστε.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας. Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολεμήστε το άγχος και τον φόβο για να έχετε προκλήσεις σε συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Να θυμάστε πως αν θέλετε αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε πρωτίστως από τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους και μετά να προβείτε σε αποφάσεις. Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητα, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον. Ανήκετε στους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αγάπη, έρωτας, όμορφες στιγμές και ρομαντισμός. Όμως, καλό είναι να τα δείχνετε και στον σύντροφό σας. Έχετε την τάση να πληγώνετε το ταίρι σας συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εσείς δεν σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με τον σύντροφό σας, εάν ο στόχος σας είναι να συνεχίσετε να έχετε πάντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη σχέση. Ηρεμήστε και νοιαστείτε πραγματικά για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και δεν θα χάσετε. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις, αφού αργά ή γρήγορα θα σας ανακαλύψουν και αυτό θα είναι επίπονο για εσάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν το θέλετε είστε δυναμικοί, ερωτικοί και προστατευτικοί, αλλά έχετε και αυτό το μικρόβιο μέσα στο μυαλό σας που σας κάνει να πιστεύετε πως κάτι καλύτερο υπάρχει πίσω από τη γωνία. Σταματήστε να παίζετε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί άμα καταστρέψετε αυτό που έχετε με ανόητα καπρίτσια, να είστε σίγουροι πως κανένας δεν θα συμμεριστεί την αβάσιμη άποψή σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην πάρετε ανάλαφρα τα πράγματα, γιατί θα υπάρξουν πιέσεις, οδυνηροί χωρισμοί, ζηλοτυπίες και έντονα πάθη. Η διαίσθησή σας είναι καλή, γι’ αυτό μην την εγκλωβίζετε και αφήστε την να λειτουργήσει στις νέες γνωριμίες. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν αν δουν ότι προσπαθείτε για κάτι όμορφο με σωστές βάσεις και θα σας δώσουν σωστές λύσεις στα ερωτικά σας προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department