Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 30 Νοεμβρίου

Παλέψτε στις αναποδιές που σας έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια



ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε τον θυμό μέσα σας. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε ανεκτικοί σε ό,τι αφορά συμπεριφορές άλλων που δεν σας αρέσουν. Αφού ανήκετε σε αυτόν τον πλανήτη, προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα, απ’ ότι πιστεύετε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε, για να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδιαφερθείτε για τα προβλήματα των φίλων σας και βοηθήστε τους αν μπορείτε. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν αλλαγές στην καριέρα σας.

 

ΛΕΩΝ: Μη δημιουργείτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, για να εδραιώσετε αυτά που θέλετε. Καινούριες εργασίες που θα εμφανιστούν, ίσως αλλάξουν το πρόγραμμά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να είναι και πολύ μακριά σας γιατί ζηλεύει.

 

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε όσο μπορείτε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Παλέψτε στις αναποδιές που σας έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινήστε να τακτοποιείτε ότι σας δημιουργεί άγχος, χωρίς άλλες αναβολές. Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη, κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει με λογικές διαδικασίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με υπομονή και επιμονή, θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις καθημερινές ασχολίες να σας απορροφούν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν καθησυχάσετε τις εσωτερικές σας εντάσεις, δε θα μπορέσετε να δείτε ότι οι εξελίξεις είναι θετικές. Μην κουράζετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προδώσουν αυτά που έχετε προγραμματίσει. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση.

 

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Ακούτε λίγο και τη διαίσθησή σας σε κάποιες ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…