Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/12

Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας με πράγματα που σας ευχαριστούν και φτιάχνουν την ψυχολογία σας



Στις 6 ο Άρης στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θα σας γίνουν. Στις 8 ο Άρης στον Σκορπιό σε τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο, δημιουργεί παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και εντάσεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 11 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ιδανική για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με πράγματα που σας ευχαριστούν και φτιάχνουν την ψυχολογία σας. Ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα. Στις 12 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δεν θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

 

ΚΡΙΟΣ: Η βδομάδα θα βάλει νέες βάσεις ανάπτυξης ως προς το μέλλον. Αξιοποιήστε πληροφορίες αλλά και τις νέες προτάσεις που θα σας γίνουν. Η κίνηση στον επαγγελματικό τομέα και οι αιφνίδιες αλλαγές σε συνθήκες ζωής θα σας δώσουν υποσχέσεις και νέες προοπτικές. Για να συμβούν αυτά που επιθυμείτε πρέπει να ενεργήσετε αποφασιστικά και γρήγορα αλλά και να οριοθετήσετε τις αλλαγές σε κάτι που μεθοδεύετε καιρό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αναστάτωση θα υπάρξει στις φιλικές σας σχέσεις αν βιαστείτε να πάρετε θέσεις πριν ολοκληρώσουν την άποψή τους, γιατί έχετε το ιδίωμα να θυμώνετε για λάθη και παρατυπίες άλλων σε τρίτους. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε πολλά και κυρίως δεν θα κινδυνέψουν οι φιλίες σας. Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια επαγγελματική σχέση, καθώς θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία, γιατί βρίσκεστε σε μια περίοδο που έχετε ανάγκη από επικοινωνία και να διαμορφώστε το κλίμα υπέρ σας. Δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τις δοκιμές που χρειάζονται για να φτάσετε στο σημείο να κατανοείτε τους άλλους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή για να μην υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας στην ανάγκη σας να νιώσετε σιγουριά. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας. Αποφύγετε τις εντάσεις για να ηρεμήσετε ψυχικά.

 

ΛΕΩΝ: Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση. Εάν μέσα στα άμεσα σχέδιά σας δεν έχετε σκοπό να ηρεμήσετε για να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσετε τα κύρια καθήκοντά σας στους έμπιστους συνεργάτες σας και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο, μέχρι να ξαναέρθετε σε ισορροπία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν τώρα που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, ανακαλύψετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας, θα γκρεμίσετε ό,τι φτιάξατε με κόπο και θα φέρετε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν αν δεν τα σκαλίσετε. Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα.

 

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε εμπόδια. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες. Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές, αρκεί να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να δώσετε τη θέση στην αισιοδοξία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα διλήμματα που θα έχετε αυτόν τον μήνα θα είναι αρκετά για να πάρετε επιτέλους κάποιες αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή. Η εμπειρία σας έχει μάθει πως όταν πληγώνεστε, αργείτε να επουλώσετε τις πληγές σας αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε και η αιτία που θέλετε να διατηρείτε τις αποστάσεις είναι η ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίζει να σας γίνεται ξεκάθαρο πως χρειάζεται να καταλήξετε σε μια πιο προσγειωμένη και σταθερή σχέση που ίσως και να υπάρχει δίπλα σας αλλά δεν έχετε δώσει την πρέπουσα σημασία. Ίσως ακόμα να έχετε τις επιφυλάξεις σας για το πού μπορεί να σας βγάλει αυτός ο έντονα ψυχικός σύνδεσμος που νιώθετε με τον σύντροφό σας, μια που μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην πιέζεστε τόσο από την στιγμή που νιώθετε ότι η καρδιά σας ανήκει κάπου συγκεκριμένα, απλά παραδεχθείτε τουλάχιστον στον εαυτό σας πως η συντροφικότητα είναι πρωταρχικό δεδομένο για την ψυχοσύνθεσή σας. Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας δημιουργεί βάρος, θλίψη ή αρχίζει να γίνεται στόχος της καθημερινότητάς σας. Κινηθείτε δραστήρια, δυναμικά και συναναστραφείτε με περισσότερους ανθρώπους που θα επιβεβαιώσουν την ερωτική σας φύση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε τις πρέπουσες λύσεις σε αυτό που σας απασχολεί στη σχέση σας, ώστε να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι που αξίζει να έχετε δίπλα σας. Τα καινούρια άτομα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν να απαλλαχθείτε από συναισθηματικές αντιστάσεις, συνήθειες που σας εγκλωβίζουν και θα σας προσφέρουν ψυχική ανανέωση.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεν θα λείψουν άτομα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν στη ζωή σας, βάζοντάς σας στον πειρασμό να νοσταλγήσετε τις στιγμές που υπήρξαν μεταξύ σας. Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χτες με το σήμερα, ίσως σας οδηγήσει να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως το τι θέλετε ή δε θέλετε στο συναισθηματικό σας τομέα και σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;