Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι θα φέρει το 2022 για το ζώδιο του Τοξότη

Θα μάθετε πολλά πράγματα για τη ζωή και την αγάπη



Ένας συνδυασμός θετικών και αρνητικών εμπειριών θα είναι σε αυτά που θα εισπράξετε τη νέα χρονιά. Με θετικές προοπτικές και συγκροτημένο μυαλό θα νικήσετε τα άγχη και τις εντάσεις. Η μέγιστη υποστήριξη που θα εισπράττετε από τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βοηθάει θετικά την ψυχολογία σας.

Ταξίδια στο εξωτερικό θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελή, αρκεί να θυμάστε να είστε κάπως συγκρατημένοι απέναντι σε ξένους, καθώς η υπερβολική επίδειξη φιλικής συμπεριφορές μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να αντιμετωπιστεί αρνητικά.
Έρχονται πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο. Το 2022 θα είναι μια χρονιά γεμάτη ευημερία, τύχη και επιτυχία και φέτος θα καταλάβετε πως μπορείτε να βρείτε την ευτυχία στα μικρά πράγματα και δεν χρειάζεστε πολλά για να νιώθετε όμορφα.

Σκεφτείτε τι θέλετε να ξεφορτωθείτε, γίνετε πιο ενθουσιώδεις και αναλάβετε δράση όποτε σας δοθεί η ευκαιρία. Να είστε πιο ευέλικτοι ή πιο πρόθυμοι να δοκιμάσετε διαφορετικές προσεγγίσεις. Η έξυπνη και παραγωγική εργασία θα βοηθήσει να διαχειριστείτε την ανάδρομη ενέργεια των πλανητών και να οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ξεκίνημα του χρόνου, θα σας φέρει άφθονη ψυχική ενέργεια και ικανότητα εστίασης, αλλά ταυτόχρονα και σύγχυση, γιατί δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε τι θέλουν οι γύρω σας. Για να βρείτε την απάντηση στο τι θα σας κάνει ευτυχισμένους, θα πρέπει να απομονωθείτε από τους άλλους και να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να καταφέρετε να θεσπίσετε νέες αρχές ζωής.

Όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, αποφύγετε μεγάλες μετακινήσεις. Δεν θα συμβούν απροσδόκητα οικονομικά άλματα και όλα όσα θα λαμβάνετε θα είναι μέσα από μεγάλες προσπάθειες και αρκετή δουλειά. Η φιλοδοξία και το πρακτικό σας πνεύμα αυξάνονται και ίσως μπείτε στον πειρασμό από μια συμφωνία που θα έχει παραγωγική δραστηριότητα. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στις αποταμιεύσεις σας, καθώς πάντα θα υπάρχουν δύσκολες εποχές. Γίνετε πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί με τα χρήματα σας, σκεπτόμενοι το αύριο. Περιοριστείτε στο ελάχιστο απαραίτητο χωρίς να σας λείπει τίποτα. Απλά επιβάλλετε κάποια όρια για να πετύχετε ευκολότερα μακρινούς μελλοντικούς στόχους.

Σχέσεις & Έρωτας

Βρίσκεστε σε σημείο που πρέπει να δώσετε μια μικρή μάχη και να αναθεωρήσετε τη ζωή σας και αυτό θα επεκταθεί και στις σχέσεις σας. Από τον Μάρτιο θα υπάρχει μια σύντομη αναστάτωση της φαινομενικής σταθερότητας και θα κάνετε κινήσεις για να μετατρέψετε τις απώλειες σχέσεων σε κέρδη. Ότι έχετε χάσει τα τελευταία χρόνια θα αντικατασταθεί, όχι από τα ίδια άτομα αλλά από όσους ταιριάζουν καλύτερα με την ανεξάρτητη και μεγαλόψυχη γενναιόδωρη φύση σας. Η νέα χρονιά είναι εξαιρετική για να εδραιώσετε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Από τον Μάιο θα είναι δυνατό να ορίσετε και ημερομηνία γάμου σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ήδη. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους συντρόφους και να ξεκινήσετε μια σχέση αγάπης. Από τα τέλη του Αυγούστου που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομος στον Ταύρο, θα επηρεαστεί η ερωτική σας ζωή. Τώρα θα είναι η σωστή εποχή για να ρισκάρετε στην αγάπη, ακόμα κι αν θα κάνετε ενέργειες που δεν θα σας είναι οικείες. Θα μάθετε πολλά πράγματα για τη ζωή και την αγάπη και θα γνωρίσετε καλύτερα νέα άτομα.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Το 2022 θα είναι για εσάς μια σημαντική χρονιά για τη σταδιοδρομία σας ή για επαγγελματικές αλλαγές, αφού θα έχετε την τάση να εστιάζετε προς τον εαυτό σας σε συνδυασμό με την καριέρα και τις δουλειές σας. Η αυξημένη παραγωγικότητα θα είναι η ανταμοιβή σας για την αφοσίωση που δείχνετε. Από το Μάρτιο θα είστε πιο έτοιμοι να λάβετε αποφάσεις και ίσως είναι καιρός να κάνετε μια επέκταση στην εργασία σας με τις κατάλληλες ενέργειες. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αυξημένος φόρτος εργασίας, θα μπορείτε να το χειριστείτε. Σημαντικές επαφές για το μέλλον θα έρθουν στο δρόμο σας το πρώτο εξάμηνο του έτους. Αφθονία, ανώτερη εκπαίδευση και ταξίδια, θα είναι λέξεις κλειδιά που θα σχετιστούν με τον τρόπο που τα χρήματα θα έρχονται σε εσάς ή θα επεκτείνονται. Ωστόσο, είναι καιρός να είστε προσεκτικοί σε επενδύσεις ή κοινοπραξίες. Μέχρι τον Οκτώβριο οι ενέργειες σας θα προσελκύσουν οικονομικές απολαβές και την ασφάλεια που σας λείπει. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στο τέλος του Οκτωβρίου, θα επηρεαστείτε στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα υπάρχουν εμπόδια στην εκπλήρωση των καθηκόντων σας. Μέχρι να τελειώσει η χρονιά έχετε μπροστά σας δύο μήνες για να επανεκτιμήσετε και να οργανώσετε ορισμένες πτυχές στα εργασιακά σας θέματα και στις συνεργασίες σας.

Συμβουλή

Η χρονιά θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε ό,τι δικαιωματικά σας ανήκει ή σας αξίζει. Εστιάστε στους στόχους σας και κινηθείτε έξυπνα. Βρείτε ισορροπίες στη ζωή σας δουλέψτε και παίξτε σκληρά. Εάν μπορείτε να το κάνετε, τότε η χρονιά σας θα είναι μια έκρηξη.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη  στο ζώδιό σας και αυτό θα λειτουργήσει ως πηγή έμπνευσης και εμπιστοσύνης για εσάς.

Φεβρουάριος: Ο μήνας σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να ενισχύσετε τη διαίσθησή σας.

Μάρτιος: Δυσκολεύει η εστίασή σας σε τρέχοντα ζητήματα, αλλά πρέπει να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Ζητήστε συμβουλές από φίλους, οικογένεια, ακόμη και αγνώστους όταν τις χρειάζεστε.

Απρίλιος: Απαιτείτε υπομονή, οπότε μη βιάζεστε σε τίποτα και μην ακούτε άτομα που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Μάιος: Είναι ο τέλειος μήνας για να εργαστείτε πάνω στις σχέσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών και των συναισθηματικών.

Ιούνιος: Σας ενθαρρύνει να κατεβάσετε ταχύτητα και να επιβραδύνετε, ειδικά σε ό,τι αφορά την καριέρα σας και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας.

Ιούλιος: Θα υπάρχει ένα μείγμα ενθουσιασμού και άγχους, γι’ αυτό ισορροπήστε για να διατηρήσετε ισχυρές τις σχέσεις σας.

Αύγουστος: Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Σεπτέμβριος: Δύσκολα θα ισορροπείτε ανάμεσα στην επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή, αλλά πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να το διαχειριστείτε.

Οκτώβριος: Θα νιώθετε πιο περίεργα από το συνηθισμένο, όμως, χρησιμοποιήστε την περιέργεια προς όφελός σας στις σχέσεις σας.

Νοέμβριος: Θα διανύσετε έναν πολυάσχολο μήνα. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε για να αποφύγετε το υπερβολικό άγχος.

Δεκέμβριος: Δύσκολα θα προλάβετε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε έχετε αφήσει στη μέση αν έχετε μείνει πίσω. Χρησιμοποιήστε τον μήνα για να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι