Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι θα φέρει το 2022 για το ζώδιο του Ιχθύ

Θα είναι μια καλότυχη και με θετικές αλλαγές χρονιά



Οι θετικές ενέργειες θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας καθ' όλη τη διάρκεια του 2022. Θα αισθανθείτε ανεβασμένοι ψυχικά, καθώς σας περιμένουν πολλές δράσεις και νέες επιχειρήσεις. Η οικογένεια θα σας παρέχει επαρκή υποστήριξη εάν σκοπεύετε να επενδύσετε ένα μεγάλο ποσό από τις αποταμιεύσεις σας. Θα πρέπει να έχετε τεράστιες δόσεις αισιοδοξίας και θετικής στάσης για να παραμείνετε ευτυχισμένοι. Διατηρώντας τον εαυτό σας τόσο ψυχικά όσο και σωματικά υγιή, το ηθικό σας θα ενισχυθεί εξαιρετικά.

Το γαλήνιο μυαλό σας μπορεί να εκλάβει διαφορετικά λόγια κοντινών σας ανθρώπων και να γίνουν παρεξηγήσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αντιμετωπίστε οποιαδήποτε κατάσταση διπλωματικά. Τον πρώτο μήνα του χρόνου, σχέδια για επένδυση σε ακίνητα στο όνομά σας πρέπει να ακυρωθούν.
Παρόλο που η χρονιά φαίνεται πως συναισθηματικά ξεκινάει βαρετά, αργότερα θα πάρει ασυνήθιστη τροπή και μορφή. Τον Ιούνιο θα ενισχυθούν οι ρομαντικές σας σχέσεις ή θα ξεκινήσετε νέες, αλλά πολλά υποσχόμενες. Ο Πλούτωνας θα αναπτύξει την απαισιόδοξη πλευρά σας αλλά και τον φόβο της αποτυχίας. Έχετε προδιάθεση να ονειροπολείτε και συχνά θα βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση επειδή θα ζείτε σε έναν ουτοπικό κόσμο. Τη μια στιγμή θα είστε αφοσιωμένοι και στοργικοί, ενώ την επόμενη μπορεί να αντιδράσετε επιθετικά αν ανακαλύψετε ότι εξαπατηθήκατε.

Ορισμένες πεποιθήσεις δεν εγκρίνουν συμβιβασμούς. Ο Δίας θα σας επιτρέψει να διορθώσετε τις υπερβολές και τις ασυμφωνίες στις αντιλήψεις ή το όραμά σας στην εργασία, την επιτυχία και το πεπρωμένο σας. Σαν Ιχθύς έχετε την τάση να είστε λίγο δραματικοί, αλλά όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος η παρορμητικότητά σας θα σας κάνει εκρηκτικούς. Κάθε συναίσθημα που έχετε αποκλείσει μέχρι τώρα θα βγει στην επιφάνεια και θα γίνει συντριπτικό για τους ανθρώπους γύρω σας που θα νιώθουν επίθεση, παρόλο δεν θα έχετε λόγους να αναστατωθείτε και να αντιδράσετε.

Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα από το τέλος του Οκτώβρη, θα ακολουθήσει μια περίοδος κατά την οποία θα νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Ταυτόχρονα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον επαγγελματικό σας τομέα και αντιμετωπίστε τις υπάρχουσες καταστάσεις.

Σχέσεις & Έρωτας

Τη νέα χρονιά φαίνεται πως οι σχέσεις δεν θα είναι η προτεραιότητά σας. Έχετε σκοπό να τις δείτε με διαφορετικό τρόπο, οπότε θα τις παρατηρείτε και θα αποφεύγετε εκείνες που δεν θα σας αποδίδουν κάτι. Θα στοχάζεστε για το τι λειτούργησε και τι όχι, ενώ θα είστε πρόθυμοι να αφήσετε εκείνους που δεν εκπληρώνουν τα θέλω σας ή θεωρείτε πως είναι καταστροφικοί. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε κάποιον που θα αλλάξει ριζικά το μέλλον σας και όσοι είστε ήδη σε σχέση θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά τον γάμο και την απόκτηση απογόνου. Κατανοήστε τη σημασία του τρόπου που διατυπώνετε τις απόψεις μας και του πώς εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Είναι καλύτερο και υγιέστερο να σκεφτείτε δύο φορές πριν πείτε κάτι. Ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας από τα τέλη Ιουνίου και απαιτείται να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας. Η διόρασή σας ενεργοποιείται και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους επικοινωνίας. Δεν συνιστάται να παραμείνετε σιωπηλοί, γιατί τώρα είναι η ώρα να μιλήσετε καθαρά και να αφήσετε τον κόσμο να σας γνωρίσει καλύτερα.

Καριέρα, Εργασία & Χρήμα

Έχετε διάθεση για νέα εγχειρήματα που θα σας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων στον εργασιακό σας χώρο και την καριέρας σας. Το 2022 θα είστε πιο πρόθυμοι να διακινδυνεύσετε ή να σφυρηλατήσετε νέους δρόμους επαγγελματικά. Θα διαπιστώσετε ότι η δουλειά που θα επιλέξετε θα σας φέρει βαθύτερη ικανοποίηση και μεγαλύτερο νόημα. Καθώς τα τελευταία χρόνια δε σας ήταν τόσο ευχάριστα, τη νέα χρονιά θα πάρετε απόφαση να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Η αφοσίωση που θα δείξετε θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Η δουλειά θα σας φέρει ανταμοιβές και τυχόν απώλειες που θα προκύψουν, θα σας οδηγήσουν στο να αναδιαρθρώσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις και τις στρατηγικές που ακολουθείτε. Μπορεί εσείς να μη βλέπετε τις αλλαγές, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους άλλους. Η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει και θα έχετε πληθώρα ευκαιριών εισοδήματος. Κάντε σοβαρά οικονομικά σχέδια και να είστε πιο ανοιχτοί σε νέες μεθόδους.

Συμβουλή

Ακούστε το ένστικτό σας, ακολουθήστε τη συνείδησή σας και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Μείνετε κοντά με την οικογένειά σας και μάθετε να ακούτε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Η αδιαφορία δεν είναι καλός σύμβουλος.

Κύριο στοιχείο μήνα

Ιανουάριος: Ο πρώτος μήνας του 2022 σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε τη χρονιά για να κάνετε νέα ξεκινήματα και να αφήσετε πίσω το 2021.

Φεβρουάριος: Εργαστείτε στους μελλοντικούς σας στόχους και αφήστε πίσω το παρελθόν, αποκόπτοντας τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας.

Μάρτιος: Είναι η τέλεια στιγμή για να περάσετε χρόνο με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Απρίλιος: Θα υπάρχει αυξημένη τύχη στην κοινωνική σας ζωή, ενώ ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας θα σας ευνοεί συναισθηματικά.

Μάιος: Δύσκολος μήνας ο τελευταίος της άνοιξης, γι’ αυτό αφήστε τη διαίσθηση να σας καθοδηγήσει και μην κινείστε παρορμητικά και βεβιασμένα.

Ιούνιος: Θα υπάρχει μια σειρά αντιφάσεων και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καριέρα ή την οικογενειακή σας ζωή. Μιλήστε με φίλους και ζητήστε υποστήριξη.

Ιούλιος: Είναι ένας εξαιρετικά τυχερός και χαλαρός μήνας για εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσετε το κίνητρο που σας ωθεί να εργαστείτε προς τους στόχους σας.

Αύγουστος: Ο μήνας σας προκαλεί ταραχή, οπότε προσπαθήστε να μην αφήσετε να επηρεαστεί η αυτοπεποίθησή σας, ούτε να μεταφέρετε τον εκνευρισμό σας στους άλλους.

Σεπτέμβριος: Δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και η δουλειά ή τα χόμπι σας θα πάνε καλά αν ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και παραμείνετε συνεπείς.

Οκτώβριος: Θα υπάρξουν περίεργες αλλαγές σε όλες τις σχέσεις σας, συμπεριλαμβανομένων και των αισθηματικών σας. Φροντίστε να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας.

Νοέμβριος: Θα νιώθετε κουρασμένοι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, σε αντίθεση με το υπόλοιπο μισό που θα αισθάνεστε να ηλεκτρίζεστε με ότι συμβαίνει γύρω σας.

Δεκέμβριος: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι η τέλεια στιγμή για να περάσετε χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας, αλλά και για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών